Kodlama bilmeden girişim fikrinizi ücretsiz canlandırın: Studio Design

Kodlama bilmeden girişim fikrinizi ücretsiz canlandırın: Studio Design

Eskiden aklınızdaki fikri tasarıma dökmek için hem vakit hem de nakit açısından ciddi bir masraf girmeniz gerekirdi. Üstelik sonuçta çıkan taslağın kalitesi de tartışmalıydı. Günümüzde bu sorun neredeyse tamamen çözülmüş durumda. Studio.design'da işte bu sorun çözücülerden biri.

Studio Design, basit tabirle tarayıcı üzerinde uygulama/site arayüzü yapmanızı sağlayan bir araç. Aklınızdaki ürünü herhangi bir tasarım programı veya kodlama bilmeden gerçeğe yakın şekilde modellemeniz mümkün. Tek yapmanız gereken istediğiniz tasarım bileşenlerini seçmek ve sürükle-bırak yöntemiyle tasarım zeminine yerleştirmek.

Her bileşeni kolayca düzenleyin

Studio Design, tasarımınızdaki bileşenlerin konumunu belirlemede odukça iyi bir iş çıkarıyor. Metinleri istediğiniz şekilde özelleştirebiliyor ve yerleştiriyorsunuz. İkonlar ve görseller konusunda da cömert davranıyor ve sonuçta gri çizgilerden oluşan bir iskeletten daha fazlasına sahip oluyorsunuz. Hatta görselleri saydamlaştırabiliyor veya çeşitli efektlerle zenginleştirebiliyorsunuz.

iPhone uygulaması tasarlayın

Mobil tarafta sadece iPhone'a özel tasarım yapmanıza izin veren Studio Design, iOS'a uygun temiz tasarımlar yapmanızı mümkün kılıyor. Model olarak da iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı temel alıyor. Mobile duyarlı tasarımlar yapmanızı sağlayan Studio Design'ın bir özelliği de canlı link üzerinde yaptığınız tasarımı görebilmeniz. Yani soyut fikrinizi hızlı ve güzel bir şekilde somutlaştırıp çevrenizle paylaşabiliyorsunuz.

Ücretsiz

Balsamiq gibi gelişmiş ve popüler örnekler olduğu malum ama Studio.design tüm bunları ücretsiz (en azından şimdilik) yapmanızı sağlıyor. Eğer bu konuda bir arayıştaysanız mutlaka denemenizi öneririm. Aşağıdaki video da neler yapabileceğinizi kısaca özetliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.