Garmin ve Disney'den çocuklara özel fitness bilekliği

Garmin ve Disney'den çocuklara özel fitness bilekliği

Akıllı bileklik ve fitness bilekliği bilekliği denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Garmin, çocuklar için Disney ile iş birliğine gitti. Çocuklar için Vivofit Jr. 2 fitness bilekliğini geliştiren Garmin, iş birliği sayesinde bileklikleri Disney yanı sıra Disney'in sahibi olduğu Lucasfilm ve Marvel karakterleriyle süsleyebilecek.

Çocukların gün boyunca yaptığı tüm aktiviteleri takip etmek için geliştirilen Vivofit Jr. 2, kullanıcının uyku alışkanlıklarını da kayıt altına alıyor. Özellikle pil performansı konusunda oldukça iddialı olan Vivofit Jr. 2, tam şarj ile yaklaşık bir yıl boyunca kullanılabiliyor.

Kaptan Amerika, BB-8 ve diğerleri

BB-8, Kaptan Amerika ve Minnie Mouse gibi pek çok karakterler baştan aşağıya süslenen Vivofit Jr. 2, su geçirmez yapısı sayesinde yüzme aktivitelerinde de kullanılabiliyor. Garmin'in mobil uygulamasıyla bağlantılı bir şekilde çalışacak olan Vivofit Jr. 2'nin mobil uygulamasında da Disney'in karakterleri yer alacak.

Pek çok karakter ve çeşitli renklerle süslenecek olan Vivofit Jr. 2 modeli 99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Son olarak fitness bilekliğinin kayış kısmının değişebileceğini ve kayışların 3o dolar fiyat etiketine sahip olduklarını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.