SPONSORLU

Türkiye’nin Yeni Bilişim Yıldızı Azimech Açıldı!

Türkiye’nin Yeni Bilişim Yıldızı Azimech Açıldı!

Endüstriyel üretim tecrübesi ve hayal gücünü birleştirip “fark yaratmak” vizyonuyla resmi açılışını geçen hafta Perşembe günü gerçekleştiren Azimech, yenilikçi ve futuristik mimari çizgilerde tasarlanmış yeni ofisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. En parlak yıldız anlamını taşıyan Azimech'in gelecek planları ve vizyonu bu iddiasını kanıtlar nitelikte.

Faaliyetlerine kurumsal yazılım çözümleri alanında firmaların iş süreçlerinde verimlilik sağlayan programlarla giriş yapan Azimech önümüzdeki günlerde ürün yelpazesini genişletmeyi planlıyor. Çalışan sayısı ve müşteri portföyünü her geçen gün büyüten Azimech'in mevcut ve gelecek projelerine genel olarak göz atalım.

Azimech’in satışta olan iddialı ürünü mobil platformda ve cloud tabanlı çalışan bir uygulama “WSA – Work Safety Analysis”. Uygulama günümüzde şirket ve bireyler için kritik düzeyde öneme sahip İş Sağlığı ve Güvenliği risklerine çözüm sunmakta.

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) bildirimlerinin cep telefonları üzerinden gerçekleştirilmesini sağlayan WSA'nın öne çıkan başlıca özellikleri; İSG bildirimlerin anlık ve konumsal olarak iletilmesi, önem derecesine göre risklere müdahale edilebilmesi, İSG uzmanlarının ihtiyaç duydukları tüm raporları anlık alabilmesi, tüm bölümlerin işbirliği ve katılımını sağlaması olarak sayabiliriz.

Uygulamanın çalışanlar üzerinde iş güvenliği kültürünü geliştirmesi ve uygulamayı kullanan firmalarda iş kazası risklerini kısa sürede azaltması başarısını kanıtlar nitelikte.

Azimech’in yakın zamanda yayına alınacak bir diğer projesi ise Şehir Güvenliği alanında her bireye hizmet sunacak mobil bir uygulama.

2018 yılına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Azimech sırasıyla; SPM – Strategic Performance Management , ERM – Enterprise Risk Management, Office Kanban programlarını hizmete almayı planlıyor.

21 Ağustos itibariyle Microsoft yazılım partneri olan Azimech Bilişim ve Yazılım globale açılma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Firmanın açık iş pozisyonlarını web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.