Ikea kendi kablosuz şarj cihazlarını hatırlatmak için iPhone 8 lansmanını kullandı

Ikea kendi kablosuz şarj cihazlarını hatırlatmak için iPhone 8 lansmanını kullandı

Ikea, kablosuz şarj cihazlarını tanıtmak için Apple'ın yeni telefonlarından iPhone 8'in satışa sunulduğu günü kullandı. Üstelik sadece bu günü kullanıp reklam yapmakla da yetinmedi ve Apple'ın en bilindik sloganlarını da kendi reklam formatı için yeniden uyarladı ve ortaya oldukça başarılı bir iş çıktı.

Apple'ın sürekli kullandığı “This changes everything” söylemini “This charges everything” ve meşhur “Think different” söylemini “Link different.” olarak kendine uyarladı.

Apple'ın bir şeyleri "popülerleştirme" gücünün farkında olan Ikea, 2015 yılından beri akıllı telefonları kablosuz şarj edebilen teknolojisinin sonunda iPhone sahipleri tarafından da kullanılabileceğinin mutluluğunu yaşıyor olmalı. Aynı zamanda Ikea ekibi öncü olmanın gururunu da yaşıyordur diye düşünüyorum.

IKEA Creative Hub'ın yaratıcı direktörü Morten Kjær bu konuyla ilgili, "IKEA kablosuz şarjda çok ileride ve yeni iPhone sahiplerinin nihayet şimdiye kadar yaptığımız en güçlü lambalardan birini kullanabileceğinden dolayı heyecanlıyız" dedi. ACNE reklam ajansı tarafından geliştirilen bu reklam kampanyası zamanlama ve dil bakımından son zamanlarda yapılan en başarılı işlerden biri olmaya aday.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.