Startup Battlefield'in finale kalan 6 girişimi ve kazananı

Startup Battlefield'in finale kalan 6 girişimi ve kazananı

TechCrunch Disrupt San Francisco 2017‘nin en merak edilen noktalarından biri de şüphesiz girişimcilik yarışması Startup Battlefield. Bu yıl 22 girişim arasından finale kalan altı isim ve kazananı belli oldu. Geçtiğimiz yıl Eren Bali'nin girişimi olan Carbon Health'in finalistleri arasında yer aldığı yarışmada bu yıl da sağlık girişimleri ön plandaydı.

Aspect Ventures'tan Theresia Gouw, Forerunner Ventures'tan Kirsten Green, TechCrunch'tan Matthew Panzarino, GV'den Krishna Yeshwant, Ann Miura-Ko ve Cowboy Ventures'tan Aileen Lee'nin jüri olarak sahnede yer aldığı Startup Battlefield'de finalist olan altı girişimi yazının devamında bulabileceğinizi belirterek birinciyi açıklayalım. Workup by Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla aktardığımız TechCrunch Disrupt San Francisco 2017, Startup Battlefield'in birincisi ve 50 bin dolarlık büyük ödülün sahibi Pi oldu.

Augmedics

Finale kalan sağlık odağındaki iki girişimden biri olan Augmedics, omurga ameliyatı yapan cerrahlar için x-ray tabanlı özel bir ürüne sahip. Doktorun hastaya konsantre olmasını sağlayan ürünün pazarına dair 2020 yılındaki büyüklükse 900 milyon dolar olması bekleniyor.

colormass

Berlin merkezli colormass, mobilya sektörüne yeni bir soluk getirecek girişim. Markaların katalog oluşturmasını kolaylaştıran girişim. Fotoğrafçıların işini elinden alacak mı bilinmez ama ilerleyen süreçte benzer girişimlerin katalog çekimlerine yeni bir soluk getireceği kesin.

Future Family

Kadınların doğurganlık test dünyasını basitleştirmeyi ve herkese ulaştırmayı amaçlayan Future Family tedavi seçeneklerinin maliyetini düşüreceğini iddia ediyor. Erkekler için de Sperm Aktivite Testi adı verilen bir ürünle doğurganlık testleri sunan girişim sağlık alanında öne çıkıyor.

Matic

Sigorta girişimi Matic, ev için sigorta ürünleri sunmanın ötesinde gerçekten bir satış temsilcisi rapor atmış gibi detay gönderiyor. Teklif ve öneri  alma deneyimini kişiselleştiren Matic'in çözümü dikkat çekici.

Oneva

Onēva için bizdeki evdekibakicim.com dememiz mümkün. Yaşlı, bebek ve çocuk bakımı odağındaki girişim, kullanıcılarına saatlik bakıcı ve daha fazlasını sunuyor.

Pi

Donanım odağında öne çıkan Pi kablosuz şarj istasyonu. Apple'ın AirPower'ını evdeki tüm cihazlara uyarlayan girişimin kullanıcının hayatını kolaylaştıracağını şimdiden söylememiz mümkün. Ürünün 200 doların altında bir fiyatla satışa çıkacağını girişimci yüzde 50 brüt kar marjı bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.