Ferrari yerine Tesla'yı tercih eden Kevin Durant'ın girişim ekosistemine adımı

Ferrari yerine Tesla'yı tercih eden Kevin Durant'ın girişim ekosistemine adımı

Aralarında 280 milyon dolara yakın yatırım almış Postmates'in de olduğu önemli girişimlere yatırım yapan dünyaca ünlü basketbolcu Kevin Durant, TechCrunch Disrupt'ın en eğlenceli sahnesine imzasını attı.

Atıp sildiği tweetle isminden söz ettiren Kevin Durant bu konu ile ilgili özründen öte Twitter'ı hayranları ile iletişim için kullandığı ve onlarla sıkı bir iletişime sahip olduğunu söylemesi önemliydi. 17 milyona yakın Twitter takipçisi bulunan ünlü basketbolcu 23 binden fazla tweete sahip olduğunu da belirtelim.

Menajeri Rich Kleiman ile sahnede yer alan Kevin Durant yatırımları ile konularda genelde sözü menajerine bıraktı. Durant gibi sporcuların servetlerinin bir kısmı ile girişimlere yatırım yapmak istediğini belirten Klein, burada yaşadığı zorluğu da paylaştı. Klein, Durant'ın yaptığı yatırımların güvence altına almasının sağlanması için uğraşını değindi.

Kevin Durant'ın konsantrasyonu basketbolken çoğu şeye zaman bulunmadığını belirten menajer kendi rolünü anlaşmalar hakkında konuşmaya davet edildiği girişimi anlatmak ve girişimcilerle tanıştırmak olduğunu belirtiyor. Burada dikkat çeken cümle ise bir cümle ile açıklamak oluyor. Kleiman eğer girişimi bir cümle ile Durant'a açıklamayazsam normal tüketici de anlamayacak dedi.  Dolayısı ile girişimlere aslında basit ve anlaşılır tutun öğütünü vermiş oldu.

Ülkemizde Sinan Güler'le ilk örneklerini görmeye başladığımız spor camiasının teknoloji girişimlerine yatırımları ilerleyen süreçte daha da ilgi çekecek görünüyor. Workup by Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla katıldığımız TechCrunch Disrupt San Francisco 2017 etkiliğinden tüm haberlere linkten ulaşabileceğinizi belirterek Kevin Durant'ın kişisel tercihleri üzerine izleyicileri eğlendiren cevaplarıyla sizleri başbaşa bırakıyorum:

Jordan Creek: Otel mi? Airbnb mi? Kevin Durant: Otel

J.C.: Twitter mı Instagram mı? K.D.: Twitter

J.C.: iPhone mu Android mi? K.D.: iPhone

J.C.: Ferrari mi Tesla Model S mi? K.D.: Model S

J.C.: Aramak mı? Yazmak mı? K.D.:Sesli Facetime konuşma

J.C.: Xbox mı? PS4 mü? K.D.:Xbox

J.C.: Nikon mu? Sony mi? Canon mu? K.D.: Nikon

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.