iPhone 8/8 Plus, Apple TV 4K ve Apple Watch Series 3 ABD için ön siparişe açıldı

iPhone 8/8 Plus, Apple TV 4K ve Apple Watch Series 3 ABD için ön siparişe açıldı

12 Eylül Salı günü Steve Jobs Theater'da düzenlediği etkinlikle birlikte yeni modellerini tanıtan Apple, iPhone X modeli hariç tanıtılan tüm yeni modelleri ABD için ön siparişe açtı. Apple'ın resmi sitesinden ön siparişe açılan modeller iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV 4K ve Apple Watch Series 3.

64 ve 256 GB dahili depolama seçenekleri ile karşımıza çıkan iPhone 8 modeli, 699 ve 849 dolar fiyat etiketinden ön siparişe açılırken ailenin büyük üyesi olan iPhone 8 Plus ise 64 GB için 799, 256 GB için ise 949 dolar fiyat etiketinden satışa sunuldu.

Gönderimler 22 Eylül'de

4K ve HDR özellikleri ile ön plana çıkan yeni Apple TV 4K ise 32 GB'lık dahili depolamaya sahip model için 179, 64 GB'lık model için ise 199 dolar fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı. Tasarım anlamında değişiklik göstermese de, hücresel veri desteği kazanan Apple Watch Series 3, 329 ve 399 dolar fiyat etiketleri ile satışa sunuldu.

Alınan siparişlerin 22 Eylül gününde gönderilmeye başlanacağını da ekleyelim. Son olarak etkinliğin yıldızı olan iPhone X modelinin 27 Ekim tarihinde ön siparişe açılacağını ve 3 Kasım tarihinde gönderimlerine başlanacağını da belirtelim. Modellerin ülkemizde ne zaman ön siparişe açılacağı hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Dilerseniz tanıtılan yeni modellerle ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.