İş Bankası, e-ticaret alışverişlerinde anında kredi çözümünü Hepsiburada iş birliğiyle duyurdu

İş Bankası, e-ticaret alışverişlerinde anında kredi çözümünü Hepsiburada iş birliğiyle duyurdu

İş Bankası, e-ticaret alışverişlerinde bireysel kredi kullandıran yeni bir online ödeme çözümünü kullanıma sundu. İş Bankası'nın Anında Alışveriş Kredisi çözümü Türkiye'nin en büyük e-ticaret mağazalarından Hepsiburada iş birliğiyle hayata geçirildi.

Hepsiburada alışverişlerinin check-out aşamasında İş Bankası müşterilerine özel sunulan çözüm, tüketicilerin ödemelerini 48 aya varan geri ödeme seçenekleriyle yapabilmesini sağlıyor. 750 TL ile 15 bin TL arasındaki alışverişlerde kullanılabilen Anında Alışveriş Kredisi, müşterileri bankalarına finans için ayrıca başvuru yapma, onay alma, para transferi gibi adımlardan kurtarıyor. Ödeme çözümü olarak Anında Alışveriş Kredisi API'ı ilgili e-ticaret sitesiyle entegre ediliyor. Bu sayede müşterilerin başka bir siteye yönlendirilmesine gerek kalmıyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, konuyla ilgili açıklamasında e-ticaret sektöründe Türkiye’de bir ilk olan bu ödeme yöntemi ile banka olarak online alışveriş ve kredi ihtiyacını birleştirdiklerini belirtiyor. Sezen, “İlk olarak Hepsiburada iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz Anında Alışveriş Kredisi hizmetimiz hem alışverişlerinde dijital kanalları kullanan müşterilerimizin ihtiyaçlarına hızlı ve güvenli bir çözüm sunuyor, hem de e-ticaret firmalarının satışlarına anında destek sağlayacak bir yenilik getiriyor” diyor ve çözümün farklı e-ticaret sitelerine uyarlanabileceğini işaret ediyor.

Hepsiburada Mali İşler Grup Başkanı Korhan Öz ise: “E-ticaret alanında müşteri deneyimini geliştiren ve etkileyen en önemli faktörler arasında kolaylık ve hız geliyor. İş Bankası ile yaptığımız işbirliği ile Türkiye’de bireysel kredi ile alışveriş yaptıran ilk online alışveriş platformu olarak e-ticarette yeni bir çığır açıyoruz.” diyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.