SPONSORLU

Türkiye’nin yerli seyahat arama motoru Seyahatim.com yayında!

Türkiye’nin yerli seyahat arama motoru Seyahatim.com yayında!

Online uçak bileti ve otel karşılaştırma platformlarının hayatımıza daha aktif bir şekilde girdiği bugünlerde, ilk yerli seyahat arama motoru Seyahatim.com pazarda yerini aldı.

2016 yılında temelleri atılan platform, kısa sürede sık seyahat eden kitleye adını duyurmaya başladı ve gelecek vaat eden bir profil sergiledi.

Seyahat ile ilgili her şey tek çatı altında

Seyahatim.com’u; onlarca farklı sitede dolaşıp yorulmadan, tek adreste, seyahat ile ilgili milyonlarca ürünü, kolayca ve ücretsiz olarak karşılaştırabileceğiniz bir portal olarak düşünebilirsiniz.

Uluslararası ve yerel yüzlerce firma ve web sitesine ait; uçak bileti, yurt dışı tur, otel ve araç kiralama seçeneklerini tek adreste kıyaslama imkânı sunan Seyahatim.com, bu anlamda tüm bu bileşenleri bir arada sunan tamamı yerli sermayeye ait tek platform. 

Pratik, zahmetsiz & güvenli

Tüm interneti sizin için tarayan ve inanılmaz fırsatlar yakalamanızı sağlayan bu bağımsız ve tarafsız seyahat arama motoru ile artık keyfinize, bütçenize ve zamanınıza en uygun seyahat seçeneğini bulmak çok kolay.

Tek yapmanız gereken, size uygun kriterleri sisteme girmek ve Seyahatim.com’ un gelişmiş sistemiyle filtrelenen kişiselleştirilmiş seçenekler arasından birini seçip, doğru kararı vermek. Sonrasında; rezervasyon veya satın alma işlemini ilgili operatörün kendi sayfasından en güvenli biçimde yapabiliyorsunuz. Seyahatim.com size en uygun seçenekleri önünüze getirirken sizden hiçbir ücret talep etmediği gibi herhangi bir kimlik veya kişisel bilginizi de istemiyor. 

Modern ve göz yormayan çizgilere sahip, kullanıcı dostu ara yüzü ve gelişmiş filtreleme sistemi ile kullanıcılar aradıkları ürünü en uygun fiyata kolayca buluyor ve karar verme süreçleri hızlanıyor.

Uçak bileti ve yurt dışı turlarda öne çıkan platform

Seyahat planlamayla ilgili tüm detayları bir araya getiren Seyahatim.com, özellikle uçak bileti ve yurt dışı turlarda kullanıcılarının daha az zahmetle, daha uygun fiyatlı seçimi yapmalarını sağlıyor. Seyahatim.com, diğer hizmetlerinin yanı sıra uçak bileti ve yurt dışı tur kıyaslamasında daha kuvvetli bir profil çiziyor.

Seyahatim.com’u benzerlerinden ayıran bir diğer önemli özelliği ise Türkiye’de yurt dışı tur kıyaslaması yapabilen tek firma olması. 

Tarafsız, ilkeli & bağımsız

Seyahatim.com’da tüm tedarikçi firmalar, eşit ve adil şartlarda sitede yer alıyorlar, sundukları hizmetin kalitesi ve fiyata göre otomatik olarak ön plana çıkıyorlar. Yapılan iyileştirmelerde ise her zaman tüketicinin ihtiyaçları ön planda tutuluyor.

Gezi yazıları, seyahat rehberleri & yerel tavsiyeler

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Seyahatim.com; keyifle okunan gezi yazılarına, destinasyonlarla ilgili “gitmiş kadar oldum” dedirten ayrıntılı bilgilere, sadece yerlilerin bildiği alışveriş ve lezzet noktaları gibi seyahate değer katacak birçok detaya, seyahat rehberleri ve blogu üzerinden kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Seyahat etmenin yeni nesil yolu ile tanışmak, tatil planlamanın artık ne kadar kolaylaştığını bizzat deneyimlemek için, hemen seyahatim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.