iPhone 8 Plus teknik özellikleri ve fiyatıyla tanıtıldı

iPhone 8 Plus teknik özellikleri ve fiyatıyla tanıtıldı

Apple'ın bu akşam düzenlenen ve canlı bloglamayla aktardığımız etkinlikte iPhone 8 Plus’ın özellikleri ve fiyatı açıklandı. iPhone satmayı başaran Apple iPhone 8 Plus'ın haricinde yeni iPhone 8 ve iPhone X'i de tanıttı.

iPhone 8 Plus’ın yüksek performans yeni çipi 6 çekirdekli A11 Bionic. iPhone 7 Plus gibi 5.5 inç ekrana sahip cihaz, iPhone 8 gibi kablosuz şarj desteğine sahip. Cihaz güçlendirilmiş cam ve paslanmaz çelik kaplamaya sahip.

iPhone 8 Plus'un kamerası

iPhone 7 Plus gibi çift kamerayla gelen iPhone 8 Plus, portre modu ve özel filtreleri de destekliyor. 12 MP geniş açılı kamera ve 12 MP telefoto kameraya sahip iPhone 8 Plus, geniş açı için ƒ/1.8 diyafram ve telefoto için ƒ/2.8 diyafram açıklığı sunuyor. Optik yakınlaştırma; ile birlikte 10 kata kadar  dijital yakınlaştırma sunan kamera optik sabitlemeye de sahip. Kamera uygulamasında özel bir portre modu, aydınlatma efektleriyle geliyor.

iPhone 8 Plus renk seçenekleri

Silver, space, grey ve rose gold renk seçenekleriyle sunulan iPhone 8 Plus, 64 GB ve 256 GB olmak üzere iki ayrı kapasite seçeneklerine sahip.

iPhone 8 Plus Fiyatı

Cihaz 799 dolardan başlayan fiyatlarla 15 Eylül'den itibaren ön satışa çıkıyor. 22 Eylül'de ABD'de satışa çıkacak cihazın Türkiye fiyatları henüz açıklanmadı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.