EasyHR: İnsan kaynakları dikeyine odaklanan SaaS girişimi

EasyHR: İnsan kaynakları dikeyine odaklanan SaaS girişimi

İnsan kaynakları dikeyindeki SaaS girişimi EasyHR, hem şirketlerin hem de insan kaynakları danışmanlık firmalarının işlerini kolaylaştıran tek ürün olmak istiyor.

Yusuf Talus ve Yeşim Kemerci tarafından kurulan EasyHR, altı aylık bir geliştirmenin ardından hayata geçirilen bir platform. Dört farklı ürünle (Easyhr, HRFlow, EasyEBP, Soşiya) şirketinize ve kendi aday veritabanı oluşturmanızı, çalışan adaylarıyla video mülakat yapmanızı, aday seçme ve yerleştirme işlemlerinizi dijital ortamda yapmanızı sağlıyor. Genellikle kağıt üzerinde tutulan çalışan bilgilerini dijital ortamda yönetmenizi de sağlıyor.

Soşiya adlı ürünü için ayrı bir websitesi de açan EasyHR, bu ürün ile sosyal bir intranet altyapısı vadediyor. Soşiya üyesi şirketler haber ve duyuru yönetimi, toplantı organizasyonları, izin ve avans yönetimi, hedefli iç iletişim, dosya ve etkinlik yönetimi gibi özellikleri kullanabiliyor. Her çalışanın kendine özel bir profil sayfası oluyor.

Bugüne kadar 4 bin 500 adaya dokunda

Kısa süre önce açılan ve ilk müşterilerini kazanan EasyHR, şimdiye dek 4 bin 500 adaya dokunarak 2 bin 500 mülakatın gerçekleştirilmesine aracılık ettiğini paylaşıyor. EasyHR, hem şirketlerin kendi çalışan aday havuzunu oluşturabilmesini hem de mevcut çalışanlarına dair süreçleri yönetmesini sağladığı için şirketlerin bu alandaki daimi yol arkadaşı olmak istiyor. Yusuf Talus, EasyHR müşterilerine birer danışman atayarak yardımcı olduklarını ve İK temsilcilerine zaman kazandırdıklarını ekliyor. Hem insan kaynakları danışmanlık firmalarına ve hem de 100’den fazla çalışana sahip şirketlere hizmet vermeyi hedeflediklerini de paylaşıyor.

Video mülakat tarafında görüşme başına kontör satarak, süreç yönetimi uygulamalarında ise aylık ücretlendirmeyle gelir elde eden EasyHR, dilerseniz ürünleri tek tek kullanmanıza da imkan tanıyor.

Türkiye'de insan kaynakları dikeyindeki süreçlerin dijitalleşmeye ihtiyacı olduğu aşikâr ve EasyHR'ın bu boşluğu doldurmaya aday girişimlerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Dijital ihtiyaçların tanımlanmaya muhtaç olduğu İK sektörüde EasyHR'ın ne kadar tatmin edici olacağını ise elbette zaman gösterecek. Detaylar için EasyHR.com.tr'yi ziyaret edebilir, yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.