Tarihin en çok sızdırılan akıllı telefonu: Apple iPhone X

Tarihin en çok sızdırılan akıllı telefonu: Apple iPhone X

Apple'ın yarın düzenleyeceği iPhone etkinliği öncesinde şirket, ilginç rekorlara imza atıyor... Her geçen yıl teknolojinin gelişmesiyle birlikte merak ettiğimiz akıllı telefonlar hakkında daha fazla "sızıntı" bilgi karşımıza çıkıyor. Özellikle 2017 yılının başlarında Galaxy S8 ailesi tanıtılmadan önce neredeyse modellerin hakkındaki tüm bilgileri sızıntılar sayesinde ortaya çıkmıştı. Fakat yarın, Apple için oldukça kritik bir etkinlikte tanıtılacak olan yeni iPhone modelleri "sızıntı" anlamında en büyük rakibi olan S8/S8 Plus ve Note 8 modellerini de geride bıraktı. Her geçen karşımıza çıkan yeni iPhone sızıntılarının ardından son olarak karşımıza çıkacak olan modellerin isimleri de belli oldu.

Teknoloji dünyası uzun zamandır tanıtılacak olan modelleri iPhone 7S, 7S Plus ve 8 olarak bekliyordu. Fakat geçtiğimiz gün yayınlanan iOS 11 yazılımında karşımıza çıkacak olan modellerin isimleri de yer alıyordu. Kısacası modellerin isimleri yine Apple tarafından sızdırılmış oldu.

10. yıla özel iPhone X!

Steven Troughton adındaki geliştirici yazılım üstünde yaptığı incelemelerin ardından gelecek olan modellerin iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X olacağı bilgisine ulaştı. iPhone 8 ve 8 Plus iPhone 7 ailesinin selefi olarak tasarlanırken, X modeli ise iPhone'un 10. yılına özel olarak geliştirildi.

Geçtiğimiz Ağustos'ta bahsettiğimiz üzere çerçevesiz ekran tasarımı ile gelecek olan iPhone X modeli, OLED bir panel kullanacak. 1000 ila 1,200 dolar arasında bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkması beklenen iPhone X, yüz tanıma sistemine de sahip olacak.

Gücünü Apple'ın A11 Fusion işlemcisinden alacak olan X, 3 GB RAM'e de sahip olacak. Kablosuz şarj ve arka kısmında çift kamera gibi özellikler de sunacak olan iPhone X, Apple'ın bugüne kadar satışa sunduğu en pahalı akıllı telefon modeli olacak. iPhone'ların yanı sıra yeni Apple Watch, Apple TV ve AirPods'un da yarınki etkinlikte karşımıza çıkabileceğini de ekleyelim. Karşımıza çıkacak olan 3 yeni modelin ve tanıtılacak olan yeni ürünlerin tüm detaylarını yarın sizlere aktarıyor olacağız.

Görsel Kaynak: iDrop News

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.