Dsm group'tan online biletleme platformu: dsmticket

Dsm group'tan online biletleme platformu: dsmticket

İstanbul Coffee Festival (İCF) ve İstanbul Comics and Art Festival (İCAF) gibi önemli etkinlikleri hayata geçiren dsm group, dsmticket ile nitelikli tüm etkinliklerin biletlerine hızlı erişim imkanı sağlıyor.

1994 yılında Alper Sesli tarafından kurulan dsm group, (Dream Sales Machine)  daha önceleri ülkemizin önde gelen biletleme firmaları ile çalışıyordu. Dsm group'un kendi dijital bilet platformu kurması ise tabii ki maddi nedenlere dayanıyor. Bu hamle ile aracıları ortadan kaldıran Dream Sales Machine, komisyonu, kapıda bilet teslimi için ödenen ekstra miktarı ve basılı bilet için ödenen kurye parasını ortadan kaldırarak, hesaplı bilet uygulamasını devreye almayı başardı.

2018'de 150-250 bin bilet satışı hedefliyor

Dream Sales Machine'in dsmticket'ı kurmasındaki ikinci neden ise etkinlikleri takip etmek isteyenler için vazgeçilmez etkinlik takip platformu olmak. Tamamen dijital bilet satışına olanak tanıyan ve cep telefonuna aktarılan QR kodu ile etkinliklere giriş sağlayan dsmticket, bileti satılan organizasyonların resmi ürünlerini de Dream Sales Machine Shop’ta etkinliğin takipçileri ile buluşturmayı planlıyor.

Kısa süre önce faaliyete geçen dsmticket, şu an için 3 etkinliğin biletlerini satışa sundu. Dsm group tarafından düzenlenen İstanbul Comics and Art Festival, İstanbul Coffee Festival ve Ankara Coffee Festival’in biletlerini satışa sunan dsmticket, kısa zaman içinde bir başka etkinliği Acı Fest Chili & Chill etkinliğinin biletlerini de satışa sunacak.

Dileyenlere e-mail olarak ulaştırılan biletleri, basılı çıktı alarak da etkinliklere giriş yapma imkanı da tanıyacak olan Dsmticket, teknik bir problem yaşandığı takdirde online satın almayı yapan bilet sahibinin kimliğini göstermesi ile etkinliğe giriş yapmasına da olanak sağlıyor.

Ekinlikler hakkında detaylı bilgiler veren kullanıcı deneyimi açısından yeterli bir web sitesine sahip olan dsmticket, önümüzdeki yıl yurt dışına açılmayı hedefliyor. Eylül ve Ekim aylarında toplamda 50 bin bilet satışına ulaşmak isteyen dsmticket, 2018 yılında ise 150 ila 250 bin bilet satışı gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.