Burger King Rusya'dan kripto para birimi: Whoppercoin

Burger King Rusya'dan kripto para birimi: Whoppercoin

Burger King Rusya, kendi kripto para birimini başlatıyor. Whoppercoin adı verilen bu yeni kripto para birimi bir sadakat programı ile beraber kullanıma sunuluyor.

Rus yerel haber kaynaklarının paylaştığı bilgilere göre Burger King müşterilerinin (Rusya'da) satın aldıkları her Whopper için, cüzdanlarına bir Whoppercoin kazanacakları belirtiliyor. Bu yeni kripto paranın genel kullanım alanı ile ilgili olarak henüz detaylı bir bilgi paylaşılmasa da bazı yerel kaynaklar ilerleyen dönemlerde bu paraların Rusya genelinde Burger King'lerde ödeme aracı olarak kabul edileceğini belirtiyor.

Burger King'in Woppercoin atılımını farklı şekilde yorumlayanlar da yok değil. 22 Ağustos günü yayına alınan bu yeni kripto para, Burger King'in Rusya'da yaz ayı bitmeden Bitcoin ile ödeme almaya başlayacağının habercisi olarak görülüyor.

Burger King'in Rusya'da Bitcoin ile ödeme alıp almayacağı bir yana şirketlerin kendi kripto paralarını yayına almaları, bu işin çok daha farklı boyutlara ulaşacağının göstergesi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.