Arena Bilgisayar'dan e-ticaret girişimi: Yukko

Ülkemizin en önemli teknoloji sağlayıcılarından olan Arena Bilgisayar, e-ticarete adım atıyor. 9 Ağustos tarihinde kullanıma açılan Yukko.com ile e-ticaret sektörüne atılan Arena Bilgisayar, Yukko.com sitesinin tüm lojistik operasyonları yönetecek. 5 farklı kategoride binlerce ürün satan Yukko.com, teknolojiden mobilyaya kadar zengin bir ürün çeşitliliğine sahip.

Arena Bilgisayar'ın yanı sıra Synnex ve Redington firmalarının da desteğini alan Yukko.com, e-ticaret sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. 20.000 m2 büyüklüğünde bir operasyon merkezine sahip olacak olan Yukko.com, fiyat anlamında rakipleri ile benzer rakamlar sunuyor.

Zengin ürün çeşitliliği

5 ana ve 25 alt kategoride ürünlerini sunan Yukko.com, zengin bir ürün çeşitliliğine sahip olsa da tasarım anlamında rakiplerinin gerisinde. Elektronik, Beyaz Eşya & Küçük Ev Aletleri, Anne & Bebek & Oyuncak, Kişisel Bakım & Kozmetik, Mobilya & Dekorasyon ana kategorilerinde ürünler satan Yukko, en fazla ürünü elektronik kategorisinde bulunduruyor.

Tasarımın geliştirilmesinin yanı sıra çeşitli hataların giderilmesinin gerektiğini de ekleyelim. Özellikle aramalarınızı sıralamak istediğinizde çeşitli hatalar ile karşılaşabiliyorsunuz. Sıralama kısmında çeşitli hatalar olsa da filtreleme kısmının oldukça başarılı bir şekilde çalıştığını da ekleyelim.

Hepsiburada.com kurucularından Kaan Dönmez'i de bünyesinde barındıran Yukko.com, özellikle Arena Bilgisayar'ın desteği ve tecrübesi sayesinde e-ticaret sektöründe önemli başarılara imza atabilir. Tedarik ve lojistik sıkıntılarını ülkemizin en tecrübeli firmalarından olan Arena Bilgisayar'ın desteği ile çözecek olan Yukko.com, yeni bir e-ticaret sitesi denemek isteyen kullanıcılar için başarılı bir alternatif olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.