Apple, iPhone 8 etkinliği için operatör hazırlıkları 12 Eylül'ü gösteriyor

Apple, iPhone 8 etkinliği için operatör hazırlıkları 12 Eylül'ü gösteriyor

Apple konusunda en iyi haber kaynaklarından biri olan Mac4ever'ın haberine göre Apple'ın beklenen büyük etkinliği çok yüksek bir olasılıkla 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Yeni model iPhone'un (resmi adının iPhone 8 olduğu henüz doğrulanmış değil) ve yenilenmiş iPhone 7S'in duyurulması beklenen bu etkinlik, telefon operatörlerinin yaptığı hazırlıklar göz önünde bulundurularak büyük olasılıkla 12 Eylül tarihinde düzenlenecek. Mac4ever, operatörlerin hazırlıklara başlayabilmeleri için tarih konusunda bilgilendirildiğini ve bunun bir kaç farklı kaynaktan aldıkları bilgiye dayandığını belirtiyor.

Apple'ın 12 Eylül'de etkinliği yapması durumunda 15 Eylül'de ön siparişleri almaya başlayacağı ve 22 Eylül'de de ilk siparişleri teslim etmesi bekleniyor fakat yine henüz doğrulanamayan kaynaklar iPhone 8'in üretici kaynaklı gecikme yaşayacağını ve muhtemelen sonraki aya kadar teslimatların sarkabileceğini söylüyor.

Apple'ın aynı etkinlikte yeni nesil bir Apple Watch ve 4K Apple Tv tanıtımlarını da bu etkinlikte yapması bekleniyor. Henüz tamamlanmamış olan Steve Jobs Amfi'sinde düzenlenmesi beklenen bu etkinliğin resmi davetiyelerinin önümüzdeki hafta Amerika'da bulunan yayıncılara gönderilmesi bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.