Yerli mobil oyun Foor, Dr. Mario ile bulmaca kurgusunu birleştiriyor

Yerli mobil oyun Foor, Dr. Mario ile bulmaca kurgusunu birleştiriyor

Yerli mobil bulmaca oyunları bir süredir yükselişte. Bunlar arasına yeni katılan Foor, zevkli oynanışı ve bağımlılık yapmaya aday yapısı sayesinde dikkatleri çekiyor. Seattle, Dublin ve İstanbul'da yaşayan 3 arkadaş tarafından kurulan aHi Labs tarafından geliştirilen Foor, 18 Ağustos tarihinde kullanıma sunuldu.

Yaklaşık 1 yıl içinde geliştirilen Foor, kısa süre içinde Türkiye ve Brezilya başta olmak üzere toplamda 10 bini aşkın kullanıcıya ulaştı. Hem Android hem de iOS platformu için ücretsiz olarak sunulan Foor, görsel tasarımı ile ön plana çıkıyor. Sahip olduğu temalar sayesinde zengin görseller sunan Foor, Dr. Mario oyunundan esinlenilerek tasarlanmış.

Dr. Mario ile bulmaca buluştu

Dr. Mario oyunun oynanış dinamiklerini bulmaca ile birleştirilmesi ile ortaya çıkan Foor, skorunuzu paylaşmanıza ve puan tablosundaki arkadaşlarınla yarışmanıza da imkan tanıyor. Aynı renkteki blokları yatay veya dikey olarak en az 4'lü sırlar haline getirerek ilerleyebildiğiniz Foor, hata yapmadığınız takdirde sonsuz bir oynanış imkanı sunuyor.

Oyun sırasında verilen blokların yönünün değiştirilebileceğini ve özel bloklarla karşılaşabileceğinizi de ekleyelim. Toplamda 11 dili destekleyen Foor, Türkçe'nin haricinde İngilizce, Portekizce, Almanca, İtalyanca, Rusça, Fransızca, Korece, Japonca ve İspanyolca dillerini destekliyor. Dilerseniz Foor oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.