Samsung'un akıllı asistanı Bixby, 200 ülkede kullanıma sunuldu

Samsung'un akıllı asistanı Bixby, 200 ülkede kullanıma sunuldu

İlk olarak geçtiğimiz Mart ayında tanıtılan Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri ile karşımıza çıkan Samsung'un sesli asistanı Bixby, telefonlarla birlikte kullanıma sunulmaması nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. Haziran ayı itibariyle Güney Kore ve ABD'ye açılan Bixby, bugün 200'ü aşkın ülke için kullanıma sunuldu.

Türkiye, Birleşik Krallık, Avustralya, Kanada ve Güney Afrika başta olmak üzere toplamda 200'ü aşkın ülke için kullanıma sunulan sanal asistan Bixby, şu an için sadece İngilizce ve Korece dillerini destekliyor. Siri, Google Asistan ve Alexa gibi önemli sesli asistanların arasına katılan Bixby, 3 binden fazla komutu yerine getirebiliyor.

Tekrara dayalı öğrenme

Özel bir ses komutu oluşturmanıza olanak tanıyan Hızlı Komutlar sayesinde sesli asistan deneyimini kişiselleştirebilmenizi sağlayan Bixby, tekrara dayalı öğrenme teknolojisi ile kişisel tercihlerinizi ve konuşma tarzınızı zamanla daha iyi öğrenmeyi vadediyor.

Ekran zaman aşımını ayarlama, fotoğraf gönderme, tüm bildirimleri gösterme, alarm kurma, not alma ve fotoğraf çekme gibi özellikler sunan Bixby, şu an için sadece Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modellerinde kullanılsa da yarın tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 8 modelini de destekleyecek.

https://www.youtube.com/watch?v=vWXIDwHTg-8

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.