INBOX, e-posta listelerini otomatik olarak temizleyen aracını duyurdu: INBOXVerify

INBOX, e-posta listelerini otomatik olarak temizleyen aracını duyurdu: INBOXVerify

Global bir oyuncu olmak için kolları sıvayan e-posta pazarlaması girişimi INBOX, e-posta listelerindeki ulaşılamaz (hard bounce) adresleri temizleyerek açılma oranlarını yükselten ürünü INBOXVerify'ı tanıttı.

Kullanıcıların iş değiştirme gibi nedenlerle kullanmayı bıraktığı e-posta adresleri, düzenli olarak temizlenmeyen e-posta listelerinin yüzde 20-30'unu oluşturuyor.

Markaya teknik olarak zarar veren bu adresler, açılma oranlarını düşürüp ölçümleri sağlıksız hale getiriyor. API bağlantısıyla beraber bu temizlik işlemini kendi kullanıcılarına sunan INBOX, ulaşılamaz adresleri yüzde 98 oranında tespit ettiğini söylüyor.

INBOXVerify, e-posta listelerini her yıl yüzde 30 kayıptan kurtardığı iddiasında

INBOX günde ortalama 5 milyon e-posta gönderiyor

INBOX kurucusu Emin Onur Genç'ten öğrendiğimize göre 5 binin üzerinde aktif kullanıcısı (tamamı ücret ödemeyen) bulunan girişim, 15 Mart'ta ABD'de şirket kurup global açılımını gerçekleştirdi. INBOX bu sürede 25 farklı ülkeden 850 kullanıcıya ulaştı.

INBOXVerify ile kullanıcılarını bir karşılığı olmayan gönderimlerden kurtararak tasarruf etmelerini de sağlayan INBOX, şu sıralar SaaS modelinde sunduğu hizmetini globale büyütmeye odaklanmış durumda.

Türkiye'de ODTÜ, TÜSİAD, Hilton ve Kosifler gibi müşterileri bulunan INBOX'ı takip etmeye devam edip girişimin global yolculuğunu sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.