Amazon'dan hızlı tüketim ürünleri için hızlı teslimat çözümü: Instant Pickup

Amazon'dan hızlı tüketim ürünleri için hızlı teslimat çözümü: Instant Pickup

Dağıtımdan sevkiyata yaptığı inovasyonlarla gündemde kalmaya devam eden e-ticaret devi  Amazon, yeni alışveriş çözümü olan Instant Pickup ile karşımızda. Günlük ihtiyaçların daha hızlı bir şekilde temin edilmesini sağlayacak olan Instant Pickup servisi, hızlı tüketim ürünlerini birkaç dakika gibi kısa bir sürede teslim etmesiyle Getir'i andırıyor. Ancak önemli bir farkla: Instant Pickup, ürünleri kapınıza getirmek yerine, siparişlerinizi belirli noktalardan gidip almanızı ön görüyor.

Instant Pickup servisinin öncelikle üniversitede öğrenim gören Prime Student öğrencileri için geliştirildiğini ekleyelim. Servisin kullanılabilmesi için oluşturulacak olan Instant Pickup mağazaları üniversite kampüslerinin çevrelerine yerleştiriliyor. Oldukça basit bir çalışma mantığına sahip olan Instant Pickup servisini kullanmak için tek yapmanız gereken mobil uygulama yardımıyla almak istediğiniz ürünleri sipariş vermek ve ödemenizi kredi kartı ile yapmak.

Alışveriş alışkanlıklarını değiştirebilir

Siparişinizi alan Instant Pickup çalışanı yaklaşık 2 dakika içinde siparişinizi hazırlıyor ve alışveriş için size tahsis edilen bölmeye yerleştiriyor. Kısacası büyük oranda zamandan kazandıran Instant Pickup, öğrencilerin alışveriş alışkanlıklarını değiştirebilir.

Şu an için Los Angeles, Atlanta, Berkeley, Columbus, College Park şehirlerinde kullanılacak olan Instant Pickup servisi sayesinde yiyecek, soğuk içecekler, şarj cihazları ve Amazon Echo ürünlerini sipariş vermek mümkün. Ayrıca Reuters'ın haberine göre Instant Pickup servisindeki fiyatların standart Amazon fiyatlarına göre daha ucuz olabileceğini de ekleyelim. Servis şimdilik Prime ve Prime Student üyeleri tarafından kullanılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.