Eliot&me: Airbnb'den evinizi kiralarsanız ne kadar kazanırsınız?

Eliot&me: Airbnb'den evinizi kiralarsanız ne kadar kazanırsınız?

Airbnb üzerinden evinizin bir bölümünü veya tamamını kiraya vermek oldukça güzel bir ek gelir kaynağı. Bu güzel gelir kaynağını verimli kullanmak ise maalesef sandığınız kadar kolay olmuyor. Hesaba katmadığınız şeyler size bazen pahalıya patlayabiliyor.

Ev sahiplerinin bu probleminin üstesinden gelinebilmesi için bir hesaplama aracı kullanıma sunuldu. Eliot&me adındaki araç sayesinde saatlerce araştırma yapmanıza gerek kalmadan çok rahat bir şekilde en uygun fiyatı belirleyebilirsiniz. Uygulama Airbnb üzerinde kısa dönemli kiralama fiyatını belirlemek için yapay zekayı kullanıyor.

Kiraya vermek istediğiniz yerin özelliklerini ve detayların bir kere doldurduktan sonra Elliot, yapay zekayı kullanarak bir yıllık ortalama günlük ve haftalık kiralama fiyatlarını size gösterecektir. Fiyata ek olarak bu uygulama bir de hava durumu bilgisini de veriyor. Böylece "potansiyel" yoğun günleri belirleme işlemini daha rahat yapabilirsiniz.

Her zaman Airbnb'e giriş yaparak fiyat araştırması yapabilir ve bu fiyat doğrultusunda kendi evinize bir fiyat belirleyebilirsiniz fakat böyle bir aracı kullanmak size oldukça zaman kazandırabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.