JustSnap: Perakende sektörü için yerli kampanya yönetim platformu

JustSnap: Perakende sektörü için yerli kampanya yönetim platformu

Perakende sektörü için kendine özgü kampanya yaratma kurgusuna sahip olan JustSnap, son kullanıcıların alışveriş fişlerini kullanan sade kurgusuyla dikkat çekiyor.

Ürünlerin üzerine basılan kodlara, kapak altlarına saklanan şifrelere veya kasa entegrasyonlu çözümlere gerek duymadan kampanya oluşturulmasına yarayan uygulamasıyla girişim, 2016 yılının ikinci yarısında pazardaki yerini aldı.

Bugüne kadar PepsiCO, 3M, Parex ve Sütaş gibi kurumsal markalara hizmet veren JustSnap, müşterilerine, son kullanıcının fiyat algısını bozmadan değerli hediyeler (sinema bileti, oyun kredisi ve indirim çeki gibi) verme şansı tanıyor.

Çek Kazan ismindeki Android ve iOS uygulamaları üzerinden tüketiciye ulaşan JustSnap, markalarla anlaşıp kampanyayı oluşturduktan sonra, kullanıcılara alışverişte aldıkları kasa fişlerininin fotoğrafını bu uygulama ile çekmek kalıyor. Alışverişin hangi kampanya kapsamında nereden yapıldığını soran JustSnap, kullanıcıların kupon kodu gibi hediyelerini de yine uygulama üzerinde saklayabiliyor.

Kampanya yayınlama süresini 2-3 güne indirebiliyor

Böylelikle perakende sektöründe kampanya yayınlamanın süresini 2-3 güne kadar indirebilen girişim, diğer yandan Çek Kazan uygulamasına bağımlı bir model sunuyor.

Techstars ve perakende devi Metro'nun hızlandırma programına kabul edilen JustSnap, program kapsamında 120 bin euro sermaye desteği aldı. JustSnap aynı zamanda bir İTÜ Gate girişimi.

Ahmet Ünver ve Halil Kutlutürk tarafından kurulan JustSnap, Eylül ayı sonuna kadar bahsettiğimiz program kapsamında Almanya'da çalışmalarını sürdürecek ve program sonundaki demo day'de sahne alacak.

JustSnap ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.