Başarılı gürültü önleme özelliği ile dikkatler çeken Sony MDR-1000X incelemesi ile karşınızdayız. Sadece Sony'nin deği tüm pazarın en başarılı kablosuz kulaklıklarından biri olan Sony MDR-1000X, sunduğu teknolojiler sayesinde üst düzey kablosuz kulaklık isteyen kullanıcılar için en başarılı alternatiflerden.

Katlanabilir bir tasarım ile karşımıza çıkan MDR-1000X, metal, plastik ve sentetik deri malzemelerinden üretilmiş. Kaliteli bir taşıma çantası ile gelen Sony MDR-1000X, bej ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine de sahip. Sağ tarafından dokunmatik bir yüzey bulunduran kulaklık, şarkı geçişleri, durdurma/başlatma ve ses açma/kısma işlemlerini oldukça kolay bir şekilde yerine getirebiliyor.

Sol tarafında ise çevresel ses, gürültü önleme ve açma/kapatma tuşlarını bulunduran MDR-1000X, micro USB arayıcılığıyla şarj ediliyor ve istendiği takdirde kablolu olarak da kullanılabiliyor. Bluetooth ve NFC gibi bağlantı teknolojileri kullanan Sony MDR-1000X, her iki tarafında da mikrofonlara sahip.

Yüksek fiyat etiketi

Dijital Gürültü Engelleme teknolojisi sayesinde rakiplerinin önüne geçen Sony MDR-1000X, kulağı tamamen kaplayan bir yapıya sahip. 40 mm'lik sürücüler ile karşımıza çıkan MDR-1000X, oldukça başarılı bir ses performansı sunuyor. Ambient sound teknolojisi sayesinde istendiği takdirde çevredeki sesleri kullanıcısına da aktarabilen kulaklık, Google Asistan ve Siri gibi sanal asistanlarla entegre bir şekilde de çalışabiliyor.

1500 ila 2 bin TL arasında bir fiyat etiketine sahip olan Sony MDR-1000X, oldukça yüksek bir fiyatla satışa sunulmuş olsa da üst düzey kablosuz kulaklık isteyenler için ideal bir tercih. Yaklaşık 4 saat gibi bir sürede tamamen şarj olan MDR-1000X, 20 saate varan pil ömrü sunuyor. Gürültü önleme özelliğinin kullanılmadığı durumlarda ise bu süre 22 saate kadar çıkabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.