iPhone 8, kablosuz şarj özelliği ile gelebilir

iPhone 8, kablosuz şarj özelliği ile gelebilir

Teknoloji sızıntılarının paylaşıldığı popüler sitelerden olan Slashleaks, geçtiğimiz perşembe günü paylaştığı iPhone için tasarlanmış kablosuz şarj cihazıyla iPhone 8'in kablosuz şarj özelliğiyle geleceği söylentilerini biraz daha güçlendiriyor.

Paylaşılan fotoğraflarda kablosuz şarj cihazı için tasarlanmış bir bobin görülüyor fakat aynı zamanda şarj kablosunun takılabileceği bir alan da bulunuyor gibi.

Daha önce sızan haberleri doğrulayan bu fotoğraflar eğer doğruysa iPhone 7s, 7s+ ve iPhone 8'in kablosuz şarj özelliğiyle duyurulacağını söyleyebiliriz. Apple bloggerlarından John Gruber temmuz ayında paylaştığı Tweet'de iPhone 8'de kablosuz şarj özelliğinin olma ihtimali, aynı zamanda ürünün tanıtım tarihini geciktirebileceğini belirtmişti.

Slashleaks üzerinde %100 güven puanı almış olsa da görseller üzerinde yer alan bulanık yazılı yerler, bazı şüpheler doğurmuyor değil. Eğer gerçekten bu ürün Apple için tasarlanmışsa o alanlar neden bulanık? Belki de başka tanımlayıcı bilgiler içeriyor o yazılar, net bir şeyler söylemek oldukça zor.

Kablosuz şarj özelliğine sahip olmak oldukça güzel bir şey olsa gerek çünkü fırsat buldukça telefonu istasyona bırakarak şarj etmek çok verimli olabilir fakat aynı zamanda Android cihazlarda gördüğümüz kadarıyla kablolu şarj cihazlarına göre çok daha yavaş şarj ediyor.

Sonuç olarak Eylül ayında düzenlenecek olan büyük etkinliği beklemeye devam ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.