Saç rengini yapay zeka ve artırılmış gerçeklikle değiştiren ücretsiz uygulama: Fabby Hair

Saç rengini yapay zeka ve artırılmış gerçeklikle değiştiren ücretsiz uygulama: Fabby Hair

Genellikle saç rengi değiştirmeden önce photoshop'a başvuranlar son zamanlarda yeni saç renklerinin nasıl duracağına bir takım uygulamalardan bakabiliyordu. Fabby Hair ise tüm bu saç rengi mevzusuna yeni bir boyut kazandırdı.

Yapay zeka ve artırılmış gerçeklik kullanan Fabby Hair'de elde edilen sonuçlar gerçekten şaşırtıcı. Ancak herkeste henüz aynı etkiyi yaratmıyor. Ortaya çıkan görüntünün diğer uygulamalardan biraz daha doğal durduğunu söyleyebilirim.

Saçları otomatik olarak algılayan uygulamanın işi kıvırcık saçlarda biraz zorlaşıyor. Kıvrımlar arasındaki boşlukları da boyayan Fabby Hair, saç derinizi de boyamayı ihmal etmiyor. Dolayısıyla videoda gördüğümüz sonuca ulaşmak zor olabiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Jmf9GwC7-NA

Fabby Hair'in arkasındaki güçlü AIMMATTER ekibinin bu işin üstesinden gelebilecek kapasiteye sahip gibi görünüyor. Zira AIMATTER, gelişmiş görsel teknolojiler kullanarak yeni nesil uygulamalar yapmaya kendini adamış bir şirket. Şimdiye kadar fotoğraflar üzerinde cinsiyet algılamaktan yüz izlemeye, stil tranferinden maskelere kadar bir çok çalışması mevcut.

Siz de saç renginizi sanal olarak değiştirmek ve birkaç selfie çekerek eğlenmek isterseniz Fabby Hair'in iOS ve Android sürümlerini indirebilirsiniz. Bakalım bu alanda faaliyet gösteren markaların bu tarz girişimlere olan ilgisi nasıl olacak?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.