Insurtech girişimi Sure, 8 milyon dolar yatırım aldı

Insurtech girişimi Sure, 8 milyon dolar yatırım aldı

Yeni nesil sigortacılık girişimlerinden Sure, IA Capital önderliğinde Menlo Ventures,  FF Venture Capital, Nationwide Ventures, Assurant ve AmTrust'dan 8 milyon dolar Seri A yatırımı aldığını açıkladı.

Sure, 2014 yılında New York'ta kuruldu. Ev sigortasından uçuş iptalleriyle ilgili sigortalara, hatta düğün sigortalarından telefon sigortalarına kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren Sure, kullanıcılara en iyi sigorta seçeneklerini yapay zeka gücüyle sunuyor.

Web versiyonun yanı sıra, iOS ve Android sürümleri de bulunan Sure, arka planda farklı sigorta şirketleriyle anlaşmalar yaparak çalışıyor. Sure'un CEO'su ve kurucu ortağı Wayne Slavin, sigorta sektörünün oldukça güçlü olduğunu ve sigortalama için teknoloji ve mobilin avantajlarını kullandıklarını ifade ediyor. Daha önce 3 milyon dolarlık bir tohum yatırım alan Sure'un, 8 milyon dolarlık Seri A yatırımıyla da güven tazelediği aşikar.

Sure akıllı telefonunuzu test ederek sigortalayacak

Sure'un bu yeni yatırımıyla birlikte devreye aldığı önemli bir özellik, akıllı telefon sigortalama işlemlerinde yaptığı ekspertiz çalışmaları. Telefonunuzun sanal teşhis dokümanlarını kullanarak telefonunuzun ne durumda olduğunu görüyor.

Sure uygulaması böylece akıllı telefonunuzu sigortalamadan önce, telefonunuzun dokunmatik ekranının düzgün çalışıp çalışmadığını; tuşlarının sağlam olup olmadığını sizinle birlikte kontrol ediyor. Bu testlerin sonuçlarına göre ise alacağınız sigorta teklifi elbette farklı oluyor. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz video ile, Sure'un akıllı telefonunuzu hangi adımlar neticesinde sigortaladığını izlemeniz mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.