Yerli bulmaca oyunları için yeni bir soluk: Shadows

Yerli bulmaca oyunları için yeni bir soluk: Shadows

Yerli bir bulmaca oyunu arayanlar için oldukça başarılı bir alternatif olan Shadows - 3B Blok Bulmaca, sıra dışı oynanışı sayesinde dikkatleri çekiyor. Birkan Beyaz ve Sefa Tunçkanat tarafından yaklaşık 6 ay içinde geliştirilen Shadows, kısa bir süre önce ücretsiz olarak Android platformu için kullanıma sunuldu.

Alıştığımız bulmaca oyunlarından farklı bir oynanışa sahip olan Shadows - 3B Blok Bulmacada amaç verilen blokları döndürerek veya hareket ettirerek istenen gölgeleri oluşturmak. Her bölümün sağ üst kısmında bölümün başarı ile geçilmesi için oluşturulması gereken gölge yer alıyor.

50 farklı bölüm

Bize verilen blokların yerlerini ve açılarını değiştirerek hedeflenen gölgeleri oluşturarak bölümleri geçebiliyoruz. Hedeflenen gölgeyi ne kadar az hamlede yaparsak o kadar çok puan topladığımızı da ekleyelim. Minimal bir tasarıma sahip olan Shadows - 3B Blok Bulmaca, 50 farklı bölümden oluşuyor.

Unity 3D oyun motoru ile geliştirilen Shadows, sadece 15 MB büyüklüğünde. İnternet gerektirmeden de oynanabilen Shadows - 3B Blok Bulmaca, kısa süre içinde 5 bin indirilme barajını da aştı. Günlük ortalama 5 ila 10 bin bölümün oynandığı Shadows, zeka oyunlarını ve bulmaca oyunlarını seven Android kullanıcıları için biçilmiş kaftan.

Son olarak blokları döndürmek ve hareket ettirmek için kullandığımız kontrollerin biraz karışık olduğunu, alışmak için bir süre oynamanız gerektiğini de ekleyelim. Oyunun iOS versiyonun kısa süre sonra AppStore'da yayınlanacağını ve çalışmaların sürdüğünü de belirtelim. Dilerseniz Shadows - 3B Blok Bulmaca oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.