Google da stres çarkı furyasına katıldı

Bir süredir stres çarklarını her yerde görebiliyoruz. Stres çarkları hayatımızın her anında var dememiz mümkün, e-ticaret sitelerinde dahi bulunabilirken sokaklardaki seyyar satıcı tezgahlarında da yer alıyor. Hemen hemen her şeyi Google üzerinden aratmaya alışkın olsak da Google'ın kullanıcılar için arama sonuçlarına bir stres çarkı gizleyeceğini ön göremezdik.

Google'ın arama sonuçlarına gizlediği stres çarkını ilk olarak Reddit kullanıcıları keşfetti. Doğru kelimelerle arama yapmadığınız taktirde arama sonuçlarında çıkmayan ve orjinal adı "Fidget Spinner" olan stres çarkını, "spinner" olarak aratmanız gerekiyor.

Mobilde ve masaüstünde mevcut olan bu sanal stres çarkına yine de herkes ulaşamayabiliyor. Bu gizli stres çarkına erişebilmek için arama dilinizin "İngilizce" olduğundan emin olun. Yine de birçok kullanıcı Chrome, Firefox ve Safari'den stres çarkına ulaşamadığını belirtmiş durumda.

Sanal stres çarkının çalışma prensibi oldukça basit! Mouseunuzla çarkı çevirir gibi yapmanız yeterli! Ya da basit bir şekilde "spin" butonuna tıklayabilirsiniz.

Eğer stres çarkı trendi size göre değilde Google'ın sağ üst köşeye yerleştirdiği düğmeye basarak bir çarkıfeleğe ulaşabilirsiniz.

Mesai saatlerinin sonuna gelirken biraz eğlenmek istiyorsanız buraya tıklayarak Google'ın stres çarkına gidebilir ya da başka bir alternatif ile vakit geçirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.