Garanti Bankası bu yıl BBVA Open Talent'ın Türkiye ayağını düzenliyor

Garanti Bankası bu yıl BBVA Open Talent'ın Türkiye ayağını düzenliyor

Garanti Bankası, Türkiye'den fintech girişimlerini İspanyol hissedarı BBVA'in dokuz yıldır düzenlediği girişim yarışması Open Talent ile buluşturuyor. Bu yıl ise BBVA Open Talent ile iş birliğini daha da genişleten Garanti Bankası, BBVA Open Talent'ın Türkiye ayağını düzenliyor.

Finansal teknolojiler ile alakalı olan tüm girişimlerin katılabileceği BBVA Open Talent Türkiye ayağı, ülkemizden çıkarak dünyaya açılmak isteyen girişimler için büyük bir fırsat. İstanbul'da düzenlenecek olan BBVA Open Talent'ı kazanacak olan girişim projesi Meksika’da gerçekleşecek bölgesel finallerde ülkemizi temsil edecek.

https://www.youtube.com/watch?v=uZAOwnnuqPs

Bu yıl dokuzuncusu düzenlecek olan BBVA Open Talent, Türkiye'nin de dahil olduğu bölgesel ve küresel başvuruları kabul edecek. Yukarıda da belirttiğimiz üzere bölgesel yarışmaya finansal teknolojiler; küresel yarışma içinse kimlik doğrulama, yapay zeka ve kurumsal fintech alanlarında faaliyet gösteren girişimler başvurabiliyor.

Başvurular 17 Temmuz'da sona eriyor

Garanti Bankası olarak bankacılık sektöründeki dönüşümü tetikleyen fintech girişimleriyle etkileşim içinde olmaya ve onlardan beslenmeye büyük önem verdiklerini dile getiren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer,  Türkiye’deki girişimlerin uluslararası fırsatlara kapı açan Open Talent’a katılmalarının kendilerini dünyaya tanıtabilmeleri açısından son derece önemli bir fırsat olduğunun da altını çiziyor.

BBVA Open Talent Türkiye ayağı için başvuru sürecinin başladığını ve 17 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edeceğini de belirtelim. Dilerseniz BBVA Open Talent yarışmasına buradan başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.