Rovio, yeni oyunu Angry Birds Evolution ile tekrar karşımızda

Rovio, yeni oyunu Angry Birds Evolution ile tekrar karşımızda

Mobil oyun dünyasının efsanelerinden olan Angry Birds, yeni oyunu olan Angry Birds Evolution ile tekrar karşımıza çıkıyor. Oyunların ardından sinema sektörüne de el atan Angry Birds geçtiğimiz yıl yayınlanan animasyon filmi ile önemli bir başarı yakalamıştı.

Angry Birds Evolution ile tekrar oyun dünyasına dönen Rovio, alıştığımız Angry Birds dinamiklerini oldukça değiştirmiş. Oyunun türünü Role-playing game (RPG) yani rol yapma oyunu olarak değiştiren Rovio, Angry Birds Evolution ile günümüzün trendlerine uyum sağlamaya çalışıyor.

Rol yapma oyunlarının özellikle mobil platformlarda oldukça popüler olduğunu ve büyük kitleler tarafından oynandığını hatırlatalım. Angry Birds gibi önemli bir markanın rol yapma oyunu çıkarması pek çok mobil oyun severi heyecanlandıracaktır. Serinin önceki oyunlarında da olduğu gibi kuşlarla domuzların mücadelesine odaklanan Angry Birds Evolution, diğer RPG oyunlarında da olduğu gibi başarılı bir seviye sistemine sahip.

100'den fazla yeni karakter

Kontrol ettiğiniz karakteri geliştirmenize olanak sağlayan Angry Birds Evolution, görselliği ve başarılı atmosferi sayesinde dikkatleri çekiyor. 100'den fazla yeni karakter ve 5 kuş sınıfı sunan Angry Birds Evolution, ücretsiz olarak sunuldu. Dilerseniz Angry Birds Evolution oyununu Android için burdan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.