Site ve apartman yönetimi yazılımı Yonetimcell, 150 bin konutta kullanılıyor

Site ve apartman yönetimi yazılımı Yonetimcell, 150 bin konutta kullanılıyor

Yonetimcell, site, apartman, iş merkezi ve residence gibi toplu yaşan alanlarının yönetimi için aidat ve gider programı sunan bir girişim. Bu alanda kullanılan popüler programlardan biri olan Yonetimcell, hem web sitesi hem de mobil uygulama arayıcılığıyla hizmet veriyor.

Girişim Volkan Uygun ve Eşref Yarımca tarafından 2011 yılında kurulan Yonetimcell'in ilk sürümü 6 ay içinde geliştirilmiş. Yaklaşık 5 yıl boyunca kullanılan bu yazılım, 2016 yılında baştan sonra yenilenmiş.  Mayıs 2017 verilerine göre Türkiye genelinde 2 bin 200 site veya apartmanda hizmet verdiğini söyleyen Yonetimcell, toplam 150 bin konut tarafından kullanılıyor bugün.

Girişimin bizimle paylaştığı verilere göre, geçtiğimiz yıl 500 bin TL ciro yapmayı başaran site ve apartman yönetimi servisinin 2017’nin ilk ayında elde ettiği ciro ise 195 bin TL. İstikrarlı bir şekilde büyüyen Yonetimcell, 2016 yılında bir önceki yıla oranla yüzde 61.60 büyüme yakalamış. 2017'nin ilk 3 ayında yüzde 65 oranında büyümeyi başaran Yonetimcell'in hedefi ise bu başarıyı yıl sonuna kadar korumak.

Bilgisayar ve muhasebe konusunda bilgisi olmayan yöneticilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Yonetimcell, aidat ve gider toplamanın yanı sıra pek çok ekstra özelliğe de sahip. Hem daire, hem de üye bazlı hesap takibi yapabilen Yonetimcell, site veya apartman sakinlerine toplu/tek sms ve e-posta gönderimi yapabiliyor.

Sade ve basit arayüz

Tüm verilerini günlük olarak yedekleyen Yonetimcell’in Apsiyon, Bulut Yönetim, KendinYönet ve Şeffaf Yönetim gibi önemli rakipleri olduğunu da ekleyelim. Kullanım yılı ve daire sayısına göre bir gelir modeli oluşturan Yonetimcell, 299 TL'den başlayan ve 3 bin 449 TL'ye kadar çıkan fiyat aralığına sahip. Ödeme için banka entegrasyonu da sunan Yonetimcell, Garanti Bankası ile çalışıyor.

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Yonetimcell, kontrollü bir şekilde büyümek ve hizmet çeşitliliğini arttırmayı amaçlıyor. Sade ve basit bir arayüze sahip olan Yonetimcell, kullanım kolaylığı ile ön plana çıkıyor ancak Yonetimcell'in web sitesinin tasarım anlamında rakiplerinden geri kaldığını da iletelim. Girişimin günümüz standartlarına uygun bir arayüzle kullanıcılarının karşısına çıkması ve mobil öncelikli hale gelmesi, avantajına olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.