Henrik Fisker'ın lüks elektrikli otomobili EMotion'ın ilk görüntüleri ortaya çıktı

Henrik Fisker'ın lüks elektrikli otomobili EMotion'ın ilk görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz Nisan'da otomobil dünyasının efsanelerinden ünlü tasarımcı Henrik Fisker'ın yeni elektrikli otomobilini Ağustos ayında tanıtacağını sizlere aktarmıştıkEMotion markalı Fisker co. firmasının lüks elektrikli otomobilinin görselleri ve fiyat bilgisi paylaşıldı.

130 bin dolarlık fiyat etiketi

260 km/saate kadar hızlandığı ve 643 km'den fazla menzile sahip olduğu söylenen Fisker EMotion, 13o bin dolar fiyat etiketi ile satılacak. Pazara 35 bin dolarlık Tesla Model 3 ile benzer bir segmentten gireceği düşünülen EMotion, tahminlerin epey üstünde bir fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Alüminyum ve karbon fiberden üretilen EMotion, sportif tasarımı ve keskin hatları ile dikkatleri çekiyor. 30 Haziran tarihinde ön siparişe açılacak olan EMotion Fisker'ın açıklamalarına göre Lidar ve otonom sürüş tekniklerine de sahip olacak. Son olarak EMotion modelinin 2019 yılından önce yollarda olmayacağını da ekleyelim.

Yakın zamana kadar lüks elektrikli otomobil pazarında tekel konumunda olan Tesla'nın son dönemde rakip olarak karşısına çıkan Faraday Future ve EMotion'dan nasıl etkileneceğini birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.