Yerli oyun Voidrunner, Steam'de yayınlandı

Yerli oyun Voidrunner, Steam'de yayınlandı

Ülkemizin önemli oyun girişimlerinden olan ve 2015 yılında Game Garage’ın hızlandıracağı 9 oyun girişimi arasına girmeyi başaran RealityArts stüdyonun yeni oyunu Voidrunner, Steam’de yayınlandı. Başarılı grafikleri ve ilginç atmosferi sayesinde dikkatleri çeken yerli oyun Voidrunner, uçuş mekaniklerine sahip olan bir aksiyon oyunu.

Ülkemizden çıkan başarılı bağımsız oyunlardan biri olan Voidrunner, Deathmatch, Takım Deathmatch, Madenciyi Yakala ve Hakimiyet olmak üzere 4 farklı oyun moduna sahip. Çoklu oyuncu desteği de sunan Voidrunner, oyun içinde kullanılabilecek 12 adet gemi seçeneği sunuyor.

15 farklı harita seçeneği sunuyor

Her gemi modelinin 2 özel yeteneğe sahip olacağını da ekleyelim. Toplamda 15 haritaya sahip olan Voidrunner'ın müzikleri ise Unreal Tournament ve Deus Ex gibi önemli yapımcıların bestecileri de Alexander Brandon ve Michiel Van Den Bos tarafından hazırlanmış.

Voidrunner, Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, İspanyolca, Rusça ve Çince dil seçenekleri de sunuyor. 15 TL'lik bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkan Voidrunner, kaliteli bir bağımsız oyun arayanlar için başarılı bir alternatif. Dilerseniz Voidrunner'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.