Girişimciler için yatırım, hibe ve teşvik arama aracı

Girişimciler için yatırım, hibe ve teşvik arama aracı

Türkiye'de teknoloji/internet girişimlerinin alabileceği bir çok yatırım ve teşvik var ancak bu teşviklere başvurmak bir yana takip etmek bile ayrı zaman istiyor. Teknoloji transfer ofisi Embriyonix ise hazırladığı bir araçla girişimcilerin işini son derece kolaylaştırıyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Bilimpark A.Ş. ve İzmir Ticaret Odası destekleriyle kurulan Embriyonix TTO'nun hazırladığı araç, TÜBİTAK, KOSGEB, Ekonomi Bakanlığı, Keiretsu Forum TürkiyeRevo Capital gibi resmi ve özel kuruluşların yatırım ve hibe destekleri ayrıntılı olarak listeliyor. Söz konusu fon aracında başvuru durumuna, destekleme yöntemine, temel faaliyetlere ve daha bir çok kritere göre filtreleme yapabildiğiniz gibi coğrafi alan, destek süresi ve destek oranına göre de filtreleme yapabiliyorsunuz.

Girişiminizin hangi seviyesine ve faaliyetlerinize göre fon arayabiliyor; ihtiyacınıza göre teşvik, yatırım ortaklığı, hibe, kredi, doğrudan destek veya burs seçimi yapabiliyorsunuz. Kısacası tamamen size uygun fonu bulabilmeniz Embriyonix'in sunduğu bu araç sayesinde mümkün gözüküyor. Yine de söz konusu fonların başvuru tarihlerini ve kapsamını kontrol etmek sizin sorumluluğunuza kalıyor.

Eğer herhangi bir fon arayışındaysanız embryonixtto.com/fonlar adresini ziyaret etmeyi ihmal etmeyin. Bu aracın hızlandırma programlarına doğru genişletilmesiyle daha da faydalı olacağını da söylemeliyim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.