Dentsu Aegis Network, SesliHarfler'i satın aldı

Dentsu Aegis Network, SesliHarfler'i satın aldı

Dentsu Aegis Network, Türkiye’nin önemli dijital ajanslarından SesliHarfler’i satın aldı. SesliHarfler, Dentsu Aegis Network’ün  global dijital ajanslarından Isobar Türkiye’nin bünyesine katılacak ve bundan sonra “SesliHarfler – Linked By Isobar” olarak isimlendirilecek..

Satın alma ile ilgili rakam paylaşılmazken, Isobar ve SesliHarfler'in karşılıklı faydaları belirtiliyor. Satın alma Türkiye’nin dinamik ve büyüyen dijital pazarında Isobar’ın yaratıcılığını ve markalar için dijital çözüm geliştirme uzmanlığını daha da gelişeceğine değinilirken, öne çıkan nokta birleşme ile SesliHarfler'in Isobar’ın globaldeki 45 pazar ağına erişim sağlayabilmesi oluyor.

Görkem Uraz, SesliHarfler Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı; Hartmut Riester, Dentsu Aegis Network Türkiye CEO’su; Özgür Karaçak, SesliHarfler Kurucu Ortağı ve CEO’su, Zafer Özçelik, Dentsu Aegis Network Türkiye CDO’su.

2006 yılında Görkem Uraz ve Özgür Karaçak tarafından kurulan ve FMCG, otomotiv, telekom ve enerji gibi birçok sektöre hizmet veren SesliHarfler, “P&G, Nestle, EnerjiSa, Mondelez, Philip Morris” gibi müşterilerine 50 kişilik ekibiyle bütünleşik dijital pazarlama çözümleri sunuyor. Ajansın uzun yıllara dayanan müşteri odaklı hizmet felsefesi lokal ve uluslarası birçok ödülle de tescillenmiş durumda. Türkiye’deki internet erişiminin 48 milyonu bulduğu bir dönemde SesliHarfler’in Isobar’la birleşmesi, dijital endüstrideki kritik dönemece denk geliyor.

Satın almanın ardından, SesliHarfler kurucu ortağı ve CEO’su Özgür Karaçak ve diğer kurucu ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Uraz Isobar Türkiye’nin gelişimine liderlik edecek. Dentsu Aegis Network Türkiye CDO Zafer Özçelik'in yorumu ise satın almayı özetliyor:

“Dijital medya ve iletişim dünyasının hızlı gelişimine paralel olarak grubumuzun bu alandaki yatırımlarını büyütmeye kararlı bir şekilde devam ediyoruz. SesliHarfler’in pazar deneyimi, müşteri odaklı yaklaşımı, geniş müşteri portföyü ve kurum kültürünün Isobar’ın Türkiye yapılanmasını daha da ileri götürecek doğru bir seçim olduğuna inanıyoruz.

Grubumuzun medya ve data alanındaki tecrübesi ile geliştireceğimiz entegre çözümlerle müşterilerimize yepyeni fırsatlar yaratmak için heyecanlıyız.” SesliHarfler Kurucu Ortağı Özgür Karaçak, “İnsanlara ve müşterilerine bağlılık konusunda bizimle aynı değerlere sahip olan olan Dentsu Aegis Network ve Isobar ailesinin bir parçası olmaktan dolayı son derece mutlu ve heyecanlıyız.

Müşterilerimize yenilikçi ve entegre çözümler üretmeye yönelik çabalarımıza devam ederken, Dentsu Aegis Network’ün sahip olduğu deneyim, bilgi ve global erişim, yapacağımız işlere ve müşterilerimize benzeri görülmemiş fırsatlar yaratacaktır. Aile olmak aynı hayale ortak olmak demektir."

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.