EyeDius, yüz tanıma teknolojisiyle yaşam alanlarını güvenli hale getirmek istiyor

EyeDius, yüz tanıma teknolojisiyle yaşam alanlarını güvenli hale getirmek istiyor

Rezidans, AVM, fabrika ve konut siteleri için yüz tanıma ile kimlik doğrulama teknolojileri geliştiren EyeDius, bu sayede güvenliğin artmasını hedefliyor.

Son yıllarda meydana gelen hırsızlık vakalarını inceleyen ekip, insan faktörünü devre dışı bırakarak kullanıcılarına daha güvenli ve huzurlu yaşam alanları sağlamak istiyor.

EyeDius'un geliştirdiği teknoloji giriş-çıkış noktalarındaki her bir bireyin algılanması ve saat bilgisiyle beraber kaydedilmesi, daha önce sisteme kaydedilen kişiler dışındaki girişlere izin verilmemesi, misafir ya da ziyaretçinin uzun süreli kalışlarının fark edilip uyarı mekanizmalarının devreye alınması gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

EyeDius algoritması yüz tanıma işlemini yüzde 99.8 isabetle yapabiliyor

StartersHub girişimlerinden biri olan EyeDius'un en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de ürünün var olan kamera ve bilgisayar sistemleriyle sorunsuzca çalışmaya başlayabilmesi. Bu özellik sayesinde EyeDius kullanıcıları herhangi bir ek satın alma yapmadan kullandıkları sisteme EyeDius'u da entegre edebiliyor.

Yüzde 99.8'lik bir başarı oranıyla çalışan ve tamamen EyeDius tarafından geliştirildiğini öğrendiğimiz algoritma, bugüne kadar 2 buçuk milyon kişi için test edildi. Diğer yandan EyeDius teknolojisinin bir yüzü analiz etmesi ise ortalama 47 ms sürüyor.

Kapalı beta fazında bir inşaat sahası, bir fabrika ve bir de AVM'de test edilen EyeDius, bu saydıklarımızın dışında personel yönetimi takibi de yapabiliyor. Pilot süreçleri devam eden ve ürün-pazar uyumunu yakalamaya çalışan girişim, geniş bir müşteri kitlesine hitap edebiliyor. Ki bu noktada belirtmek gerekirse; tek bir alana yoğunlaşmak girişimin işini biraz daha kolaylaştırabilir.

EyeDius'un başarısını kuşkusuz satış gücü ve iş ortaklıkları belirleyecek, gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

EyeDius ekibi
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.