iPhone 8 sızıntılarında bugün: Yeni görüntüler ve tahmini fiyat

iPhone 8 sızıntılarında bugün: Yeni görüntüler ve tahmini fiyat

Apple'ın iPhone 8 modeli ile ilgili söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Bu yıla yetişip yetişmeyeceği henüz belli olmayan bu yeni modele ilişkin tasarım sızıntıları da devam ediyor.

Yeni iPhone modellerinin kalıpları olarak Slashkleaks'e sızdırılan bu görüntülerin 7s Plus, 7s ve 8 modelleri için kullanıldığı iddia ediliyor. Bu kalıplar aslında çok bir şey söylememekle beraber beklentilerin bazılarını boşa çıkarmış gibi. Parmak izi okuyucunun arkada olmayacağı bu kalıplara bakılıp anlaşılabiliyor. Ayrıca kameranın iPhone 8 modelinde dikey olarak konumlanmış olması da bir diye detay. Tabi ki Eylül ayındaki büyük konferansa kadar hiç bir şey kesin değil.

Güncelleme: 24 Mayıs'ta çıkan videoya yeni kalıpların doğruluğunu kanıtlar nitelikte.

Bir diğer söylenti ise iPhone 8 modelinin fiyatı üzerine.

UBS analisti Steven Milunovich, yenilenen tasarımı ve OLED ekranı ile iPhone 8 modelinin minimum fiyatının 870$ dolardan olacağını ve 256 GB kapasiteli en yüksek modelinin ise 1070  dolara kadar çıkabileceğini kendi müşterilerine yazdığı bir notta belirtmiş.

Milunovich ayrıca Samsung'un baştan sona ekran özelliğinin iPhone 8'de de olacağını ve ayrıca kablosuz şarj cihazının da bulunacağını ve 2018 yılındaki satışların %45'ini iPhone 8'in oluşturacağını söylüyor.

Analistler Apple'ın içerisinde neler konuşuluyor tabi ki bilemezler fakat tasarım söylentilerine nazaran daha tutarlı projeksiyonlar yapabilirler. Bu projeksiyonlarda tedarikçileri ile olan bağlantıları oldukça etkili oluyor diyebiliriz. Eylül ayında hep beraber bu söylentilerin ne kadar doğru olduğunu göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.