Taglette, Keiretsu Forum Türkiye'den 1,4 milyon TL yatırım aldı

Taglette, Keiretsu Forum Türkiye'den 1,4 milyon TL yatırım aldı

Geliştirdiği RFID tabanlı platformla tekstil sektöründe üretimden satışa kadar çözümler sunan TagletteKeiretsu Forum Türkiye'den 1.4 milyon TL yatırım aldı.

Yatırım sonrası şirketin değerlemesi ise 7.2 milyon TL olarak açıklandı. Tekstil, konfeksiyon ve aksesuar üreticilerini hedef kitlesine koyan Taglette, temel olarak operasyon ve pazarlama süreçlerini kolaylaştırmayı vadediyor.

Ürün takibi, kontrolü ve analizini buluta taşıyarak kolaylaştıran Taglette, aynı zamanda görünmez elektronik mürekkep teknolojisi ile ürünün güvenliğine de el atıyor.

Aldığımız bilgiye göre 2016 yılında kurulan Taglette, bugün 3 farklı şehirde ve 4 bin mağaza/tekstil sektörü çalışanı tarafından kullanılıyor.

Taglette'in yatırım pozu

Tekstil ürünlerinin mağazaya girmeden önce tag'lenmesiyle sürece dahil olan Taglette, ürünlerin mağaza içindeki takibine ve kasadaki ödeme aşamasına kadar takibini sağlıyor. Bulut tabanlı olarak kullanıcılarına ulaşan Taglette'in bir de mobil uygulama platformu var.

Stok sayımı ya da anlık reyon dizimi gibi operasyonel konularda kullanıcılarına yardımcı olmak isteyen şirket, aynı zamanda yeni sezonda odak noktasında olması gereken ürünleri söylemek gibi pazarlama çalışmalarında da yer alabililiyor. Taglette'in almış olduğu bu yatırımı daha çok kullanıcıya ulaşarak hızla büyümek için kullanacağını da ekleyelim.

Keiretsu Forum Türkiye'nin yatırım yaptığı 22. girişim olma özelliği taşıyan Taglette hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

2016 yılında kurulan Taglette, ilk yatırımı sonrasında 7.2 milyon TL değerlemeye ulaştı
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.