İşCep mobil uygulamasına Siri ile havale yapma özelliği eklendi

İşCep mobil uygulamasına Siri ile havale yapma özelliği eklendi

Türkiye İş Bankası, 4.1 milyon aktif kullanıcıya sahip mobil bankacılık uygulaması İşCep'i yeni özelliklerle güncellemeye devam ediyor. Yakın zamanda iMessage üzerinden para gönderme özelliği kazanan İşCep bugün itibariyle Apple'ın sesli asistanı Siri ile havale yapabilecek.

Oldukça basit bir şekilde çalışacak olan ve tek seferde 500 TL’ye kadar kullanılabilecek olan Siri ile havale özelliği, Siri'ye verilecek “Para gönder” komutuyla çalışacak. Siri desteği ile havale işlemlerini kolaylaştırmayı hedefleyen İşCep'in, yakın zamanda Siri ile EFT transfer etme özelliğine kavuşacağını da iletelim.

Son olarak Siri ile havale özelliğini kullanmak için İşCep uygulamasını en yeni sürümünün yanı sıra iOS 10 ve üzeri işletim sistemine bir mobil cihaza sahip olmanız gerekiyor. iPhone kullanıcıları özelliği, Ayarlar menüsünde Siri bölümüne giderek etkinleştirebilir.

Apple, geçtiğimiz yıl düzenlediği geliştirici etkinliği WWDC 2016'da tanıttığı iOS 10 ile Siri'yi, Haritalar ve iMessage ile birlikte geliştiricilere açtığını duyurmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.