Mobil SaaS pazar yeri Ofisim.com, PrimeApps ile SaaS uygulaması geliştirmeyi kolaylaştırıyor

Ofisim, PrimeApps ile yazılım geliştiricilerin kolayca SaaS uygulaması geliştirebilmesini sağlıyor.
Mobil SaaS pazar yeri Ofisim.com, PrimeApps ile SaaS uygulaması geliştirmeyi kolaylaştırıyor

Türkiye'nin teknolojinin standart merdivenlerini tırmanmak yerine sıçramalar yapan bir ülke olduğunu söylemek sanırım yanlış olmaz. Ofisim.com da bu noktada sıçrama rampası olmak istiyor ve KOBİ'leri hizmet olarak kullanılan mobil yazılımlarla (mobil SaaS) geçmek istiyor. PrimeApps ile de yazılım geliştiricilerin kolayca SaaS uygulaması geliştirebilmesini sağlıyor.

Öncelikle şirket hakkında bilgi vermem gerekirse Ofisim.com, uzun yıllar ABD'de Microsoft için çalışan Serdar Turan tarafından ilk olarak ABD’de kurulan bir girişim.

PrimeApps ile geliştir, Ofisim.com ile sat

Ofisim, mobil SaaS uygulamalarının 'kullandığın kadar öde' modeliyle satışa sunulduğu olduğu bir platform. PrimeApps ise bulut tabanlı iş uygulamalarının kolayca (kodlama bilmeyenler de davet ediliyor) geliştirilmesine olanak tanıyan bir geliştirme ortamı. Yazılım geliştiricilerinin ve bilişim profesyonellerinin işini kolaylaştıran Ofisim, PrimeApss üzerinde geliştirilen iş uygulamalarını bir pazar yeri olan Ofisim.com üzerinden satışa sunuyor.

Bütçe, insan kaynağı ve zaman yönetimi açısından verimlilik isteyen tüm şirketlere ulaşmak isteyen Ofisim, günler içerisinde bulut tabanlı iş uygulamanızı herhangi bir kod yazmadan oluşturabileceğinizi iddia ediyor. Geliştirilen uygulamaya hem mobilden hem de web üzerinden erişmek mümkün oluyor. PrimeApps üzerinde sunulan eklentilese popüler CRM ve e-posta servisleriyle bilgi alışverişini kolaylaştıyor.

Ofisim CEO’su Serdar Turan,

"Bilgi sistemleri bilgiyi etkin yönetebildiği müddetçe verimli olabiliyor. Fakat bunu başarabilmek, özellikle de KOBİ’ler başta olmak üzere birçok işletme için oldukça güç oluyor. Ya içeride bir yazılım ekibi olması ya da önemli bütçeler ile satın alımlar gerekiyor. Yazılımı kendiniz geliştirmek istediğinizde ortaya çıkan maliyeti bir kenara bıraksanız bile uzayan iş süreçleri devreye giriyor. Bu, yazılım teknolojisinin eskimesine ve dolayısıyla daha yazılımı kullanmadan eski bir teknoloji ile yola çıkmanız anlamına geliyor. Dolayısıyla tüm işletmeler için ortak ihtiyaç bilgi yönetim süreçlerini hızlı, etkin ve kolay bir şekilde modelleyip, yönetebilecekleri iş uygulamalarına sahip olabilmek ve bu uygulamaların sağladığı bilgileri kullanarak işlerini daha ileriye taşıyabilmek."

diyor ve PrimeApps’i geliştiricilerin-yazılım şirketlerinin; Ofisim.com’un da KOBİ’ler başta olmak üzere tüm iş dünyasının kullanımına açık olduğunu söylüyor.

Ofisim.com'un potansiyeli yüksek bir dikeyde faydalı bir pazar yeri olduğunu aşikâr. Fakat alandaki üretimin yeterli olmadığı da malum ve PrimeApps bu noktada devreye girererek Ofisim.com'un kalıcı bir platform olacağını düşündürüyor. Umarım Ofisim & PrimeApps gibi girişimler önümüzdeki dönemde Türkiye'nin mobil SaaS dikeyinde daha hızlı bir büyüme göstermesini sağlayacaktır.

Detaylı bilgilere Primeapps.io ve Ofisim.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.