16 lensli fotoğraf makinesi: The Light L16

İlk olarak 2015 yılında karşımıza çıkan ve DSLR fotoğraf makineleriyle aynı kaliteyi vadeden 16 lensli The Light L16, iki yılın ardından final tasarımıyla karşımıza çıktı. 2015 yılındaki haline benzer bir tasarım sunan The Light L16, ön yüzeyinde 16 farklı lens barındırıyor.

Standart bir akıllı telefonla benzer boyutlara sahip olan The Light L16, boyutları nedeniyle DSLR fotoğraf makinelerini yanlarında taşımak istemeyen fotoğraf meraklıları için geliştirildi. 2017’nin Temmuz ayında gönderimine başlanacak olan The L16, 1699 dolar fiyat etiketine sahip olacak. 256 GB dahili depolama da sunacak olan The Light L16, 52 megapiksellik fotoğraf çekebilecek.

Güncellemelerini Over The Air (OTA) yani kablosuz bir şekilde alacak olan L16, 5x optik zooma da sahip olacak. Firma tarafından geliştirilen özel bir yazılım sayesinde fotoğrafları birleştiren The Light L16, DSLR fotoğraf makinelerinin yüksek lens fiyatları düşünüldüğünde pazarın güçlü alternatiflerinden biri olabilir.

The Light L16 modelinin kullanımı ve bağlantı seçenekleri konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Özellikle düşük ışıkta başarılı bir performans gösteren The Light L16'nın fotoğraf örneklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.