Youtube TV, ABD'de beş şehirde kullanıma sunuldu

Youtube TV, ABD'de beş şehirde kullanıma sunuldu

Geçtiğimiz Şubat ayının sonunda duyurulan Youtube TV, bugün itibariyle kullanıma açıldı. Şu an için sadece ABD'deki belli şehirleri için kullanıma sunulan TV servisi, aylık 35 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago ve Philadelphia için kullanıma sunulan Youtube TV, hem online hem de kablolu TV yayınlarına rakip oldu.

İçerisinde 40'tan fazla kablolu kanal bulunduran Youtube TV, ESPN ve Fox Sports 1 gibi spor kanallarına da sahip. CNN, Discovery Channel, HBO ve TBS gibi önemli kanallardan yoksun olarak karşımıza çıkan Youtube TV, kısa zaman sonra Amerika'nın diğer şehirleri için de kullanıma sunulacak.

Youtube TV'ye abone olan kullanıcılara Youtube'un reklamlardan arındırılmış servisi olan RED'in de ücretsiz olarak sunulduğunu ekleyelim. Bir abonelik sayesinde 6 farklı hesaptan kullanılabilecek olan Youtube TV, her kullanıcı için kişiselleştirme seçenekleri de sunacak. Yayınları kaydetme özelliğine de sahip olan Youtube TV, kaydedilen yayınları tekrar izlemeye imkan tanıyor. Kalabalık aileleri de düşünen Youtube TV, aynı anda 3 TV yayınına izin veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.