Proje yönetimi aracı DaPulse 25 milyon dolar yatırım aldı

Proje yönetimi aracı DaPulse 25 milyon dolar yatırım aldı

Proje yönetimi araçları saymakla bitmez ama bu alanda etkin çözüm sunan girişimler yatırım almaya devam ediyor. Son dönemlerde dikkat çeken proje yönetimi aracı DaPulse.com da 25 milyon dolar yatırım alarak bu kuralı doğruladı.

2012 yılında Tel Aviv'de kurulan DaPulse, farklı dikeylerden girişimlerin kullanabileceği bir proje yönetimi aracı. 50'den fazla çalışan ve 10 binden fazla para ödeyen kullanıcısıyla belli bir ivme yakalayan girişimlerden biri. Daha önce 9,1 milyon dolar yatırım alan girişim yeni yatırım turunda 25 milyon dolara imza attı. Seri B yatırım turuna Insight Venture Partners öncülük ederken Entree Capital ve Genesis Partners de yatırıma destek veren diğer yatırımcılar oldu.

Adidas, AT&T, Samsung, Uber ve WeWork gibi dünyaca ünlü markaların da kullandığını bir SaaS girişimi olan DaPulse'u Webrazzi olarak biz de bir süredir kullanıyoruz. Farklı ekiplerin ihtiyaçlarını karşılana DaPulse, iş süreçlerini merkezileştirerek takip etmenizi kolaylaştırıyor ama elbette sizin için en iyisi olduğunu iddia etmemiz doğru olmaz.

DaPulse'un bundan sonraki hedeflerinden biri ABD'de bir ofis açmak ve Jira gibi önemli proje yönetim platformlara entegre olmak. Bu sayede daha büyük şirketleri müşteri olarak kazanmanın yanında Ar-Ge birimlerine daha fazla dokunmak istiyor. Ayrıca güçlü bir mobil uygulama geliştirmeyi hedefleyen DaPulse, kullanıcı geribildirimlerine de daha etkin şekilde yanıt vermeyi amaçlıyor.

Denemeyi düşünenler için DaPulse'un daimi ücretsiz kullanım imkanı sunmadığını şimdiden söyleyelim. Diğer yandan ücretsiz deneme süreciyle nasıl bir araç olduğuna göz atabilirsiniz. Üyelik paketleri ise 5 kullanıcı için aylık 25 dolardan başlıyor kullanıcı sayısına ve özelliklere göre 118 dolara kadar yükseliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.