Apple, üç TV kanalını paket halinde satacak

Apple, üç TV kanalını paket halinde satacak

Hem uygulama hem de içerik desteğiyle gelişmeye devam eden Apple TV platformu, Amerika'nın 3 önemli televizyon kanalını Premium paket olarak satacak. Recode'un şirkete yakın bir kaynağa dayandırdığı habere göre, hazıralanan Premium paket HBO, Starz ve Showtime kanallarını içerecek.

Öncelikle Apple'ın bu kanalları zaten kullanıcılarına tekil bir şekilde sunduğunu belirtelim. HBO 15, Showtime 11, Starz ise 9 dolarlık fiyat etiketleriyle satılıyor. Apple'ın Premium paketle yapmayı amaçladığı şey ise 3 önemli kanalı tek bir paket içerisinde birleştirerek daha uygun bir fiyata satmak.

Hazırlanan Premium paketin Apple TV ve iOS cihazları için sunulacağı da paylaşılan bilgiler arasında. Apple'ın 2015 yılında aylık 30 dolarlık benzer bir plan üzerinde çalıştığını fakat bu projenin iptal edildiğini de ekleyelim. Apple TV kullanıcılarına sunulacak olan Premium paketin 5. nesil Apple TV'yle birlikte tanıtılabileceği de gelen bilgiler arasında.

Yılın sonuna doğru tanıtılması beklenen Apple TV'nin 4K desteğine kavuşacağı da konuşulanlar arasında. Son olarak Apple, HBO, Starz veya Showtime'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.