Açılmasına günler kalan Apple Park'ın son görüntüleri yayınlandı [4K Video]

Açılmasına günler kalan Apple Park'ın son görüntüleri yayınlandı [4K Video]

Apple'ın Nisan ayı içinde açılacağı açıklanan yeni kampüs binası Apple Park'a (eski adıyla Apple Campus) dair en yeni görüntüler geldi. Matthew Roberts'in 4K çözünürlükteki videosu Apple'ın büyük açılışa oldukça yaklaştığını gözler önüne seriyor.

Apple'ın uzay gemisini andıran yeni kampüsüne dair genel bilgileri hatırlatacak olursam; Apple, bu kampüs için 464 bin 500 metrekarelik asfalt ve beton alan yeşillendiriyor ve toplam 9 bin ağaç içeren kampüs inşa ediyor. Yüzde 100 yenilenebilir enerjiyle çalışmayı hedefleyen kampüsün enerji ihtiyacı çatılara yerleştirilen 17 megawatt gücündeki güneş panellerinden sağlanıyor.

708 bin metrekarelik kampüs, Nisan ayından itibaren Apple çalışanlarını ağırlamaya başlayacak ama 12 binden fazla çalışanının taşınma işleminin 6 aydan uzun sürmesini bekleniyor. 6,1 metre uzunluğunda ve 50 metre çapında cam bir silindirden oluşan Steve Jobs Theater adlı oditoryum ise Apple'ın efsanevi kurucusunu andığı özel bir alan olacak. Bin kişilik bu oditoryum da yazı aylarında açıklacak.

Yeni görüntülerde ofis mobilyalarının da çalışma alanlarına taşındığı görülebiliyor ve hazırlıkların son aşamaya geldiği görülüyor. Sözü daha fazla uzatmadan sizi havadan çekilen Apple Park görüntüleriyle başbaşa bırakalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.