Galaxy S8'in Continuum benzeri dock'u ortaya çıktı

Galaxy S8'in Continuum benzeri dock'u ortaya çıktı

Samsung Galaxy S8 için iş istasyonu görevi görecek olan, Continuum benzeri, DeX dock aksesuarı hazırlandığı ortaya çıktı. Galaxy S8'i ikinci bir ekrana bağlayarak bilgisayar gibi kullanma imkanı sunacak olan DeX dock, 29 Mart tarihinde düzenlenecek etkinlikle birlikte tanıtılacak.

Tıpkı Microsoft Continuum'da da olduğu gibi masaüstü bilgisayar deneyimi vadeden DeX dock, klavye ve fare desteğine sahip olacak. 149 euro (160 dolar) fiyat etiketiyle karşımıza çıkacak olan DeX dock, HDMI bağlantısı sayesinde 4K 30Fps görüntü aktarımı yapabilecek.

2 adet USB 2.0, 1 adet USB Type-C ve Ethernet bağlantılarına sahip olacak olan DeX dock, içerisinde dahili fan da bulunduracak. Fan desteği sayesinde hem kendisini hem de Galaxy S8'i serin tutmayı hedefleyen DeX dock, özellikle telefonda uzun yazılar yazmak veya sunum yapmak isteyen kullanıcılar için başarılı bir alternatif.

HP'nin de Continuum özelliklerini taşıyan ve Elite X3 modeliyle kullanılabilen DeskDock adlı bir ürünü olduğunu da hatırlatalım. Akıllı telefonları çok daha verimli kullanılmasını sağlayan Continuum benzeri istasyon çözümlerini gelecekte daha çok görmemiz sürpriz olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.