Google ve Levi's iş birliğiyle geliştirilen 'akıllı ceket' sonbaharda geliyor

Google ve Levi's iş birliğiyle geliştirilen 'akıllı ceket' sonbaharda geliyor

Gözlük, bileklik ve saatlerle hayatımıza giren giyilebilir teknoloji ürünleri, her geçen gün ürün çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. İlk olarak geçtiğimiz Mayıs ayında karşımıza çıkan Levi's Commuter akıllı ceketinin sonbahar aylarında satışa çıkacağı duyuruldu.

Google ortaklığıyla geliştirilen Levi's'ın akıllı ceketi yaklaşık 6 aylık bir gecikme yaşayacak. 350 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak olan akıllı ceket, bilek kısmında yer alan aparatlar ve kumaşı sayesinde akıllı telefonunuzu yönetmeye imkan tanıyor. Özellikle bisiklet kullanıcıları için büyük kolaylık sağlayan akıllı ceket, navigasyon özelliğine de sahip.

Bluetooth yardımıyla akıllı telefonunuzla bağlantı kuran Levi's Commuter, şimdilik sadece Amerika için satışa çıkacak. Müziğinizi kontrol etmek ve gelen aramaları cevaplamak gibi yeteneklere de sahip olacak olan akıllı ceket, iki günlük batarya ömrü sunacak. Zaman içerisinde farklı renk ve modellere de sahip olması beklenen akıllı ceket, USB arayıcılığıyla şarj olacak.

Akıllı bir ceket olmasına rağmen çamaşır makinesinde yıkanabilecek olan Levi's Commuter, tarzından ödün vermek istemeyen teknoloji meraklıları için başarılı bir alternatif. 2015 yılında çalışmalarına başlanan ve sonbahar ayalarında karşımıza çıkması beklenen Levi's Commuter, giyilebilir teknoloji ürünlerinin geleceği olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.