60 bin Kolay İK kullanıcısı, artık yemek kartlarını da platform üzerinden yönetebilecek

60 bin Kolay İK kullanıcısı, artık yemek kartlarını da platform üzerinden yönetebilecek

Son dönemde aldığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken ve son olarak (Temmuz 2016'da) 2 milyon Dolar değerlemeye ulaşan Kolay İK, ürününü geliştirmeye devam ediyor.

6 binden fazla şirket ve bu şirketlerin 60 binden fazla çalışanı tarafından kullanılan Kolay İK, girişimcilerden öğrendiğimize göre her ay yüzde 30 oranında büyümeye devam ediyor.

Bulutta duran ve SaaS modeliyle çalışan Kolay İK, temel olarak insan kaynakları departmanlarının iş yükünü en aza indirmeyi hedefliyor. Çalışanlar için de ayrı bir arayüzü bulunan girişim, izinler, eğitimler, yemek ödemeleri, harcamalar, zimmet ve özlük bilgileri ve performans yönetimi gibi çok sayıda süreci platformuna taşımış durumda.

Büyümeye devam ederken çeşitli iş birliklerini de hayata geçiren Kolay İK, son olarak Multinet Up ile bir entegrasyona imza atmış. Entegrasyon sonrasında Multinet sahibi Kolay İK kullanıcıları, platform üzerinde aktif olarak kullandıkları yemek kartlarını görüntüleyebilecek, bakiyelerini kontrol edebilecek ve kart yükleme işlemini yapabilecek.

Kolay İK'nın kullanıcı panelinden örnek bir ekran görüntüsü

Bankacılık entegrasyonu da yolda

Girişimcilerden öğrendiğimize göre Kolay İK iş birliklerine öncelik vermiş durumda. Yemek kartı haricinde OKS (Otomatik Katılım BES) ve bankacılık konusunda da entegrasyon çalışmalarına devam eden girişim, kısa süre içinde ürününe bu özellikleri de eklemeyi planlıyormuş.

Gizlilik anlaşmaları gereği henüz bankanın ismini öğrenemedik ancak söz konusu entegrasyon sonrasında Kolay İK kullanıcılarının maaş ve SGK ödemeleriyle avans ve kişisel harcama detaylarını platform üzerinden takip edebilmelerinin mümkün olacağını ekleyelim.

Aylık 49 TL'den başlayan fiyatlarla kullanmaya başlayabileceğiniz Kolay İK'yı yakından takip edip gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.