Yansıtıldığı yüzeyi dokunmatik ekrana çeviren projektör: Sony Xperia Touch

Yansıtıldığı yüzeyi dokunmatik ekrana çeviren projektör: Sony Xperia Touch

İlk olarak geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleşen CES fuarında karşımıza çıkan Sony’nin ilginç projektör konsepti, Mobil Dünya kongresinde bir isme ve çıkış tarihine kavuştu. Yansıtıldığı yüzeyi dokunmatik ekrana çevirebilen Sony Xperia Touch, hem yatay hem de dikey olarak 23 ila 80 inç arasında görüntü aktarımı yapabiliyor.

Android işletim sistemini kullanan Xperia Touch, 1366 x 768 piksel çözünürlüğünde. Android N sayesinde Google Play desteğine de sahip olan Touch, Skype ve PlayStation 4 oyunları için geliştirilen Remote Play uygulamalarını da çalıştırabiliyor. Ayrıca Xperia Touch'ın 13 megapiksellik 60 fps video aktarımı yapabilen bir kamera ve kızılötesi sensörlere sahip olduğunu da ekleyelim.

932 gram ağırlığında olan Sony Xperia Touch, Bluetooth 4.2, NFC ve Wi-Fi gibi bağlantı seçeneklerine de sahip durumda. Tüm ailenin kullanımı için tasarlanan Xperia Touch, sahip olduğu yakınlık sensörü sayesinde sizi fark ettiğinde takvim ve hava durumu bilgilerini içersen bilgi ekranını en yakın yüzeye otomatik olarak yansıtıyor.

Mayıs ayından önce satışa çıkması beklenen Sony Xperia Touch, Avrupa için 1499 Euro fiyat etiketine sahip olacak. Sony Xperia Touch ilginç yeteneklere sahip başarılı bir konsept tasarım ürünü olsa da 1366 x 768 piksel çözünürlüğün projektör pazarındaki üst düzey rakiplerinin çok gerisinde kaldığını da ekleyelim.

https://www.youtube.com/watch?v=dlGYgCf5xrM

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.