Insider yeni martech platformu InOne'ı devreye aldı

Insider yeni martech platformu InOne'ı devreye aldı

Pazarlama uzmanlarının veri odaklı aksiyonlar almalarını sağlayan dijital müşteri deneyimi platformu Insider, pazarlamacıların işini epey kolaylaştıracak yeni martech (pazarlama teknolojisi) platformunu devreye aldı. InOne adlı platform, ziyaretçilerine kişiselleştirilmiş deneyimler sunmak isteyen pazarlamacıların ihtiyaç duyduğu araçları tek elde topluyor.

Kişiselleştirme, dönüşüm optimizasyonunda kritik bir adım ve InOne platformu, pazarlamacılara bu süreçte ihtiyaç duyulan sonuçların dağıtımını otomatize ediyor. Insider'ın müşterilerine halihazırda sunduğu servisi tek elde yönetilebilir hale getiren çözüm sayesinde müşteri verilerini ayıklamak için ayrıca mesai harcanmasına gerek kalmıyor.

InOne platformu, web'de, mobilde ve uygulamalarda gerçekleşen aylık ortalama 15 milyar olaydan topladığı verilerden elde ettiği 374 milyon adet kişiselleştirme etkisini 600 milyon tekil ziyaretçiye dağıtıyor. Machine learning destekli platform, farklı kanallardan topladığı verilerle ziyaretçileri otomatikman segmente ediyor; bu segmentler InOne kullanıcılarına eyleme geçmeye hazır noktalar olarak sunuluyor.

E-ticaret sitelerinin Insider'a gösterdiği ilgi gün geçtikçe daha çok artıyor. Bunda Insider'ın müşteri deneyimi sürecini tam anlamıyla şeffaflaştırması önemli bir etken. Insider'ın InOne platformu, e-ticaret sitelerinin müşterilerine veri odaklı yaklaşımını kolaylaştırmakla kalmıyor, edinilen içgörü doğrultusunda hızla aksiyon almasını sağlıyor. Alınacak aksiyonlar

Pazarlama ve reklam arasındaki köprüyü de atlamayan InOne, Ad Audiences modülü sunuyor müşterilerine. Modül sayesinde pazarlamacıların platform ile öngörülen segmentleri Facebook ve Google AdWords gibi üçüncü parti reklam platformlarına uyarlaması mümkün. Insider yaptığı yazılı açıklamada, InOne'ın özellikle farklı teknolojileri kullanmakta; veri ve teknolojinin anlamını çözmekte zorlanan pazarlamacılar açısından, kişiselleştirilmiş deneyimlerle büyüme ve marka bağlılığı arttırmaları için çok kullanışlı olacağının altını çiziyor.  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.